Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Με θέα το νησί και τεράστια πισίνα το σπίτι τους στην Μύκονο

Θα πάθετε σοκ! Ολόκληρη βίλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Με θέα το νησί και τεράστια πισίνα το σπίτι τους στην Μύκονο

Η Δούκισσα Νομικού κάθε χρόνο όταν τελειώνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πιάνει καλοκαίρι, ετοιμάζει τις βαλίτσες της και πηγαίνει στην Μύκονο μαζί με την οικογένεια της. Λατρεύει το νησί των ανέμων και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχε απαθανατίσει στα σοκάκια της Χώρας, ενώ περισσότερες είναι οι φορές που έχει κάνει ανάρτηση στο Instagram.

Ωστόσο, τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει στο σπίτι, αφού ειδικά λόγω κορωνοϊού δεν θέλει να κατεβάζει στο κέντρο τα παιδιά της. Βέβαια, δεν περνάει και άσχημα, αφού το εξοχικό τους είναι τεράστια με επίσης τεράστια αυλή!

Η θέα είναι μοναδική, αφού βλέπει θάλασσα και γενικά όλο σχεδόν το νησί. Η αυλή διαθέτει επίσης τεράστια πισίνα, και αρκετά έπιπλα για να κάθεται όλη η οικογένεια Νομικού - Θεοδωρίδη.

Φωτογραφίες από το σπίτι Νομικού - Θεοδωρίδη στην Μύκονο

Δούκισσα Νομικού σπίτι Μύκονος

Αυτό είναι το σπίτι της Δούκισσας Νομικού στην Μύκονο

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης σπίτι Μύκονος

Με τον γιο της στη Μύκονο η Δούκισσα Νομικού - Έκλεψε τις εντυπώσεις το καυτό σορτσάκι

Η Δούκισσα Νομικού πέρα από επαγγελματίας παρουσιάστρια είναι και μητέρα δυο υπέροχων παιδιών. Μπορεί να τρέχει με το project που έχει αναλάβει φέτος το ΣΚΑΙ, το Super makeover, αλλά προτεραιότητά της είναι πάντα η οικογένειά της.

Λίγο μετά το τρυφερό post που έκανε στο instagram με την κόρη της φορώντας ασορτί μαγιό, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στην Μύκονο με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τον γιο της, Σάββα.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο νησί των ανέμων για να περάσει χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της και στα στιγμιότυπα που θα δείτε παρακάτω εκτός από το ότι είναι πολύ γλυκιά έχοντας τον γιο της στην αγκαλιά, κλέβει τις εντυπώσεις το σώμα της που παρά τις δυο εγκυμοσύνης συνεχίζει να είναι αψεγάδιαστο.

Δούκισσα Νομικού αρετουσάριστες φωτογραφίες

Δούκισσα Νομικού Μύκονος