Δύσκολες ώρες για την Κέλλυ Κελεκίδου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Κέλλυ Κελεκίδου

Δυο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Κέλλυ Κελεκίδου έχασε τον αγαπημένο της πατέρα. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε πάντα αδυναμία στον πατέρα της. Έτσι, η ίδια θέλησε να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την συμπλήρωση των 2 χρόνων από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή.

Μάλιστα, η ίδια δεν έχει χάσει μόνο τον πατέρα της αλλά και την μητέρα της . Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά δίπλα από την λεζάντα της φωτογραφίας: «Πέρασαν 2 χρόνια…Μακριά ή κοντά. Στη γη ή στον ουρανό. Ότι αγαπάμε βρίσκεται μέσα μας! Όλα ζουν αρκεί να τα θυμόμαστε …Σ αγαπώ μπαμπάκα μου».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κέλλυς Κελεκίδου

Ράγισε καρδιές η Κέλλυ Κελεκίδου για τον θάνατο του πατέρα της - «Όσο και αν η ζωή συνεχίζεται...»

Η Κέλλυ Κελεκίδου με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ράγισε καρδιές. Η τραγουδίστρια, μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, δημοσιεύοντας κοινή τους φωτογραφία.

Πριν από ένα χρόνο, έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της, στον οποίο είχε απεριόριστη αδυναμία. Ο πόνος ωστόσο της απώλειας του συνεχίζει να είναι μεγάλος.

Θέλοντας να μοιραστεί λοιπόν τα συναισθήματα της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσίευσε την φωτογραφία τους και έγραψε στην λεζάντα της:

«Ένας χρόνος πέρασε ..... Είναι κάποιες απώλειες που δεν συνηθίζονται ποτε!!!! Όσο και αν η ζωή συνεχίζεται πάντα μια θέση θα είναι άδεια ... η δικιά σου μπαμπά!!»

Δείτε εδώ την αποκάλυψη της Κέλλυς για την σχέση της με το Νίκο Κουρκούλη

Η δήλωση της Κέλλυς Κελεκίδου που ράγισε καρδιές για τον θάνατο του πατέρα και της μητέρας της

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι μία πολύ ωραία και κομψή γυναίκα, με έντονο δυναμισμό. Εκείνη και ο σύζυγός της Νίκος Κουρκούλης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και φαίνονται να είναι αρκετά ευτυχισμένοι. Πρόσφατα η Κέλλυ άνοιξε την καρδιά της για μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της και προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης τα λόγια της για τους γονείς της που πέθαναν

Ποια ήταν η πιο έντονα προβληματισμένη στιγμή ζωής για σένα;

Βασανίζομαι πολύ όταν υπάρχουν θέματα με την υγεία, επίσης με το «χαμό» της μαμάς μου, με το «χαμό» του πατέρα μου, πέρυσι τον Αύγουστο, που τώρα κλείνει χρόνο. «Έχασα» και το μπαμπά μου… Ήταν νεότατος, 65 χρόνων… Η μαμά μου «έφυγε» 48 χρόνων…

Οπότε, όταν βιώνεις τέτοια γεγονότα, όλα τα υπόλοιπα, με λίγη αισιοδοξία, καλή παρέα και την αγκαλιά που σου δίνει η οικογένειά σου, μπορείς να ξεπεράσεις καθημερινά μικρά προβλήματα, που σαφέστατα υπάρχουν και δεν μπορούμε να πούμε πως δεν τα βλέπουμε ή δεν τα αισθανόμαστε.

Έτσι, κρατάω κάποια λόγια του Σταμάτη (σ.σ. Κραουνάκη) στο «μπαούλο» μου και όταν του είπα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη συνεργασία, μου είπε: «Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς, είσαι αυθεντική, μια καθαρή λαϊκή φωνή».

Εμένα, αυτό μου έδωσε πολλή δύναμη να συνεχίσω, να κάνω αυτό που κάνω τόσα χρόνια, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, πριν ακόμη γίνουν γνωστά τα τραγούδια μου. Η αυθεντικότητα είναι κάτι που το έχω μάθει μέσα από την οικογένειά μου και προσπαθώ να το καλλιεργήσω και στα παιδιά μου.

ΠΗΓΗ Η