Και επίσημα στον ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου - Η ανακοίνωση του σταθμού

Μόλις έσκασε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Και επίσημα στον ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου - Η ανακοίνωση του σταθμού

Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το Open, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε το νέο της «λιμάνι» και αυτό δεν είναι άλλο από τον ALPHA, αφού ο σταθμός ανακοίνωση πριν λίγο την έναρξη της συνεργασίας του με την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Η ανακοίνωση του ALPHA για την Κατερίνα Καινούργιου

«Εν όψει της νέας σεζόν ο ALPHA ενισχύει το νέο του πρόγραμμα, επενδύοντας σε δυνατά τηλεοπτικά πρόσωπα και προσφέροντας καθημερινά περισσότερη ψυχαγωγία.

Ο ALPHA καλωσορίζει το λαμπερό χαμόγελο της ψυχαγωγίας και με χαρά υποδέχεται και πάλι την Κατερίνα Καινούργιου.

Αν έπρεπε να βάλεις βαθμό στην Κατερίνα Καινούργιου, θα έβαζες «Α»!

Λαμπερή, αυθόρμητη, άμεση, συναισθηματική, ακομπλεξάριστη, με έντονο ταπεραμέντο και πάντα με καλή διάθεση, η Κατερίνα Καινούργιου έχει κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση των τηλεθεατών και είναι έτοιμη να τους υποδεχθεί στο δικό τους νέο ραντεβού!

Της ευχόμαστε μία δημιουργική χρονιά γεμάτη «Καινούργιες» επιτυχίες!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στον ALPHA και είναι Super

Κατερίνα Καινούργιου ALPHA

Όσα δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου για την αποχώρησή της από το Open

«Έπρεπε να νοσηλευτώ για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Δόξα τω Θεώ όλες οι εξετάσεις βγήκαν καλές. Είναι αρκετά πράγματα που τελευταία με είχαν αγχώσει πάρα πολύ, είναι και προσωπικά που με έχουν αγχώσει και επαγγελματικά κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Στο τέλος κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας», είπε αρχικά για το πρόβλημα με την υγεία της που την ανάγκασε να νοσηλευτεί.

«Είμαι αρκετά συγκινημένη, Είπα αυτά που ένιωθα. Πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Open για τη στήριξή του αυτά τα 3 χρόνια. Είναι μέσα μου αρκετά περίεργο, δεν είμαι σε φάση να πω όλα αυτά που θέλω να πω. Συγκινήθηκα από την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο αλλά και από τους συνεργάτες μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Θέλω να βγω από αυτό, να χαλαρώσω και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».