Ο Λάκης Γαβαλάς «αδειάζει» τον Τσιτσιπά - «Θα πρέπει να αναλογιστεί ότι...»

«Οι περισσότεροι νέοι θεωρούν ότι θα αλλοιωθεί το σπέρμα και το DNA τους αν κάνουν το εμβόλιο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Λάκης Γαβαλάς «αδειάζει» τον Τσιτσιπά - «Θα πρέπει να αναλογιστεί ότι...»

Ένα εξαιρετικά αυστηρό σχόλιο θέλησε να κάνει ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξή του στην On Time, για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες μέρες σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο γνωστός σχεδιαστής δεν φοβήθηκε να εκφράσει ανοιχτά την άποψή του και να στείλει ένα μήνυμα στον κορυφαίο τενίστα, αναφερόμενος στην επιρροή που ασκεί στον κόσμο που τον παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για τον Στέφανο Τσιτσιπά

«Απ’ ό,τι ξέρετε και λόγω της δουλειάς μου, συναναστρέφομαι με πάρα πολλούς νέους. Ιδιαίτερα αθλητές, γιατί έχω μια ευγενή άμιλλα, η οποία αποδεικνύει το πώς διατηρούμαι στα 70 μου. Αυτό σημαίνει ότι μιλάω με νέους ανθρώπους. Οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούν ότι θα αλλοιωθεί το σπέρμα και το DNA τους, αν κάνουν το εμβόλιο.

Αντικρούοντάς τους λέω: “Τα αναβολικά και τα διάφορα βοηθήματα που χρησιμοποιούν οι αθλητές δεν αλλοιώνουν το DNA και το γενετικό τους υλικό;”. Τελικά, περίπου το 60% τους πείθω να κάνουν το εμβόλιο. Παρόλο που η κυβέρνηση και άλλοι φορείς χρησιμοποιούν τη λέξη “υποχρεωτικό”, στους νέους δεν αρέσει αυτή η λέξη και αντιδρούν.

Λάκης Γαβαλάς Στέφανος Τσιτσιπάς

Όσον αφορά τον Τσιτσιπά, την οικογένεια του και τους κριτές του, θεωρώ ότι όλοι μαζί πρέπει να θεωρήσουμε ότι ζούμε σε ένα σύνολο και όχι ασκητές και ερημίτες. Και τη στιγμή που εμπορεύεται τον εαυτό του ως influencer και εμπορικό σύμβουλο, θα πρέπει να αναλογιστεί ότι ανήκει στον πλανήτη και τις απαιτήσεις του και φυσικά τις απολαβές του.

Στο πέρασμά μου έχω καταλάβει ότι η φήμη είναι ένα πολύ δύσκολο διαχωρίσιμο θέμα. Michael Jackson, Whitney Houston, Amy Winehouse, είδαμε την κατάληξή τους. Με την ευκαιρία θέλω να πω στον Στέφανο, ότι το Ντουμπάι, το Λος Άντζελες, το Τόκιο, η Ελλάδα και διάφορα άλλα μέρη φιλοξενούν τους πειθαρχούντες στο υγειονομικό κομμάτι» είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Πέρασα πολύ άσχημα στη φυλακή! Δεν χρειαζόταν αυτού τους είδους η τιμωρία»

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Προσωπικά, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που έχει περάσει όταν μπήκε στη φυλακή, αλλά και για τα παιδικά του χρόνια.

Ο αγαπημένος σχεδιαστής πήγε με την παρουσιάστρια, Έλενα Κατρίτση στον Κορυδαλλό, στη γειτονιά όπου μεγάλωσε και θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, το κατηχητικό, τις βόλτες που έκανε, το ραφτάδικο που έφτιαχνε τα πρώτα του ρούχα και τα λεωφορεία που έπαιρνε για να φτάσει στο Σύνταγμα.

«Υπήρχε μια κυρία η οποία μας έφερνε στο εκκλησάκι της φυλακής, όπου γινόταν κάθε Κυριακή ο εκκλησιασμός, εικονίτσες και τις μοίραζε. Μια Κυριακή πρωί μού δίνει μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου και εγώ άρχισα να κλαίω κοιτώντας την, γιατί ήρθαν στη θύμησή μου τα παιδικά μου χρόνια» εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Έχω αγαπήσει, έχω αγαπηθεί παραπάνω από ό,τι πρέπει και μου έχουν έρθει ευνοϊκά τα πράγματα. Και θα σου πω τι είναι ευνοϊκό… Ευνοϊκό είναι ότι δεν τρελάθηκα μετά τη φυλακή. Πέρασα πολύ άσχημα και δεν χρειαζόταν αυτού τους είδους η τιμωρία.Θα μπορούσα να έχω πέσει σε κατάθλιψη», αποκάλυψε, ενώ είχε και ένα επεισόδιο με την αστυνομία στην Πάτρα, πρόσφατα μάλιστα.

Λάκης Γαβαλάς συνέντευξη Προσωπικά