Εντελώς αρετουσάριστη και χωρίς μακιγιάζ η Ιωάννα Τούνη - Αυτή είναι η αλήθεια

Έτσι είναι χωρίς φίλτρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εντελώς αρετουσάριστη και χωρίς μακιγιάζ η Ιωάννα Τούνη - Αυτή είναι η αλήθεια

Η Ιωάννα Τούνη είναι ένα πρόσωπο που βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα. Αυτόν τον καιρό απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον αγαπημένη της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οι δυο τους μάλιστα, μόλις πριν από δύο μέρες επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με μία «καυτή» φωτογραφία στα social media.

Η αγαπημένη influencer όλο το καλοκαίρι μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εντυπωσιακές φωτογραφίες μα μαγιό, οι οποίες όπως μπορείτε να φανταστείτε γίνονται ανάρπαστες.

Η ίδια έχει παραδεχθεί αρκετές φορές πως κάνει φώτοσοπ στις φωτογραφίες της αν και η αλήθεια είναι πως το κορμί της είναι τόσο γυμνασμένο και καλοσχηματισμένο που δεν το χρειάζεται!

Έτσι είναι η Ιωάννα Τούνη χωρίς μακιγιάζ και χωρίς ρετούς

Τρανή απόδειξη είναι είναι οι φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη που έχουν κυκλοφορήσει από τις διακοπές της, στις οποίες δεν έχει πάνω τις καθόλου φώτοσοπ και καθόλου μακιγιάζ.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς, το σώμα της είναι απλά φοβερό ενώ και η επιδερμίδα της λαμπερή και ηλιοκαμένη.

Ιωάννα Τούνη αρετουσάριστη

Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στις διακοπές της η Ιωάννα Τούνη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, πόσα κιλά πήρε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στις διακοπές της.

Η γνωστή influencer έχει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα σώματα της ελληνικής showbiz, ωστόσο κι αυτή όπως κάθε άνθρωπος, ξεφεύγει λίγο από το πρόγραμμά της το καλοκαίρι. Άλλωστε, φέτος το καλοκαίρι έκανε αρκετές διακοπές και πέρασε υπέροχα με τον νέο της σύντροφο, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Αυτή η φωτογραφία έχει τραβηχτεί αρχές καλοκαιριού και σχεδόν φαίνονται κοιλιακοί! Δεν έχω ζυγιστεί… αλλά έχω πάρει σίγουρα 4-5 κιλάκια από τότε. Πείτε μου λίγο, είμαι η μόνη που παχαίνει ΠΑΝΤΑ το καλοκαίρι; Γιατί ακούω τριγύρω ατάκες του στυλ «το καλοκαίρι μου κόβεται η όρεξη» ή «με την θάλασσα ξεχνάω να φάω» και απορώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη.