Αδιάφορο το κοινό για την επανασύνδεση Snik - Ηλιάνας

Εσείς ψηφίσατε και αποφασίσατε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αδιάφορο το κοινό για την επανασύνδεση Snik - Ηλιάνας

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik να μην έχουν επιβεβαιώσει τίποτα, ωστόσο όλα δείχνουν πως είναι και πάλι μαζί και μάλιστα πολύ ευτυχισμένοι, ενώ αυτή τη φορά έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να μην οδηγηθεί κανείς σε βιαστικά συμπεράσματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η παρουσιάστρια και ο τράπερ κάνουν προσπάθεια επανασύνδεσης. Όπως αναφέρουν πρόσωπα τους περιβάλλοντος τους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik εξετάζουν το ενδεχόμενο να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους.

Το ζευγάρι δεν έχει σκοπό να πάρει βιαστικές αποφάσεις και έτσι και οι δύο θέλουν να δώσουν λίγο χρόνο για να επεξεργαστούν τα συναισθήματά τους.

Τα αποτελέσματα για τη σχέση Snik - Ηλιάνας

Εμείς θελήσαμε να μάθουμε τη γνώμη σας για αυτή την επανασύνδεση και όπως όλα δείχνουν, το όλο θέμα ήταν αδιάφορο για το κοινό.

Μείνετε συντονισμένοι στα Instagram Stories του Youweekly.gr για ακόμα περισσότερα polls, κουίζ αλλά και συναρπαστικά βίντεο!

Snik Ηλιάνα επανασύνδεση

Snik εσύ; Ο σύντροφος της Παπαγεωργίου χωρίς τατουάζ και με κατάξανθο μαλλί

Μπορεί ο Snik να έβαψε πρόσφατα πορτοκαλί τιγρέ τα μαλλιά του, ενώ να είναι από πάνω μέχρι κάτω γεμάτος με τατουάζ, ωστόσο πολλά χρόνια πριν γνωρίσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - με την οποια ντοκουμέντα θέλουν να τα ξαναβρήκαν - και γενικά πριν γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό με τα τραγούδια του ήταν κυριολεκτικά αγνώριστος.

Ο τράπερ είχε ένα εντελώς διαφορετικό στιλ που δεν θυμίζει σε τίποτα την σημερινή του εικόνα. Παλαιότερα σε μικρότερη ηλικία, είχε κατάξανθο μαλλί και καθόλου τατουάζ, αφού τότε ξεκινούσε σιγά σιγά να υιοθετεί αυτή την μόδα.

Στο διαδίκτυο λοιπόν κυκλοφορεί μια φωτογραφία του που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς αν την βάλεις δίπλα δίπλα με μια τωρινή του, είναι σαν άλλος άνθρωπος.

Snik μικρός με ξανθά μαλλιά