Η νέα ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή μετά το διαζύγιο και το μήνυμα όλο νόημα

«Τώρα πια οι Δεύτερες...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η νέα ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή μετά το διαζύγιο και το μήνυμα όλο νόημα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία νέα φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές, την οποία μάλιστα συνόδευσε με ένα μήνυμα όλο νόημα.

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να περάσει μερικές μέρες μακριά από την Αθήνα λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

«Ποσο ομορφο το «άχρονο» του καλοκαιριού στη φάση των παιδικών μας χρονων!

Τώρα πια οι Δεύτερες καταργούνται μόνο στο διάστημα των διακοπών μας και εξακολουθεί να παραμένει υπέροχη αυτή η αίσθηση! Καλή εβδομάδα!

Δε θέλω ακόμα να ξημερώσει η Δευτέρα!Για μας τους τελευταίους που φύγαμε διακοπές ας κρατήσει λιγουλάκι ακόμα! Δευτέρ…», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή στην ανάρτησή της.

Εκεί ξεπερνά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα Βανδή

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν και επίσημα τον χωρισμό τους. Κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα κάποια σχετική δήλωση και ο καθένας φαίνεται πως έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο.

Μετά από τόσα χρόνια γάμου, η Δέσποινα Βανδή χρειάστηκε την υποστήριξη των φίλων της προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα και έτσι βρέθηκε στην Εύβοια όπου απολαμβάνει τις διακοπές της ενώ την ίδια στιγμή στηρίζει την περιοχή που υπέστη τόσες καταστροφές από τις πυρκαγιές.

«Τις φετινές μας διακοπές τις περάσαμε στην Εύβοια! Παρότι ο τόπος υπέστη μεγάλη καταστροφή και οι κάτοικοι του επίσης, δε θέλαμε συνειδητά να αλλάξουμε προορισμό. Το νησί και οι άνθρωποι χρειάζονται τη στήριξη μας με κάθε τρόπο.

Ήμασταν εκεί κολυμπήσαμε στη θάλασσα που ήταν γεμάτη αποκαΐδια άλλη μέρα ήταν γεμάτη από τσούχτρες και υπήρξε και η νύχτα που η φωτιά ήταν κοντά μας στα Μεσοχώρια και που ωστόσο όλοι έδρασαν γρήγορα και κατάφεραν να τη σβήσουν…

Είναι ένας πανέμορφος τόπος και όλοι τους τόσο δεσμευτικά φιλόξενοι. Για εμάς θα είναι πια ένας σίγουρος προορισμός!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η αγαπημένη τραγουδίστρια.