Πρεμιέρα για το Live News - Τα λόγια του Νίκου Ευαγγελάτου για το Mega

«Το Mega που θα είναι ανανεωμένο...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το Live News - Τα λόγια του Νίκου Ευαγγελάτου για το Mega

Το μεσημέρι της Δευτέρας (23/8), ο Νίκος Ευαγγελάτος επέστρεψε στο πόστο του στην εκπομπή Live News μετά το μικρό διάλειμμα που έκανε για τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένειά του.

Το ενημερωτικό κομμάτι του Mega έκανε πρεμιέρα νωρίς και στα πρώτα λόγια του, ο Νίκος Ευαγγελάτος μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές που θα δούμε φέτος στο κανάλι.

«Η ενημερωτική εκπομπή του MEGA που κατέκτησε την πρώτη θέση στις επιλογές των τηλεθεατών επανέρχεται δυναμικά για το καθημερινό απογευματινό ραντεβού.

Όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων είναι εδώ στην πληρέστερη αποτύπωσή τους. Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας για την αναλυτική, ζωντανή και άμεση παρουσίαση των μεγάλων θεμάτων το LIVE NEWS θα συνεχίσει να κάνει την διαφορά και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Mega για την εκπομπή.

Τα λόγια του Νίκου Ευαγγελάτου για την πρεμιέρα του Live News

«Καλησπέρα σας, καλώς σας βρίσκουμε και τούτη την Δευτέρα. Την πρώτη Δευτέρα της καινούργιας σεζόν για το Live News. Είναι 23 Αυγούστου και είμαστε συνεπείς στην υπόσχεση που σας δώσαμε στις 9 Ιουλίου για να είμαστε εδώ αυτή την ώρα και για όλον τον χειμώνα, πρώτα ο Θεός. Βλέπετε το Mega, είναι το Live News. Το Mega που θα είναι ανανεωμένο, πολύ πιο δυναμικό, πολύ πιο ενημερωτικό και πολύ πιο ψυχαγωγικό για αυτή τη σεζόν…», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για την πρεμιέρα του Νίκου Ευαγγελάτου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να ευχηθεί στον Νίκο Ευαγγελάτο για την πρεμιέρα της εκπομπής του.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ευχήθηκε, την επόμενη χρονιά να είναι και οι δύο γεροί και δυνατοί για να κάνουν ακόμα περισσότερες διακοπές.

«Καλή αρχή και καλή επιτυχία αγάπη μου για σήμερα! Να είμαστε γεροί, να ξαναζήσουμε του χρόνου μαγικά ηλιοβασιλέματα στο Ιόνιο», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.