Ασύλληπτο περιστατικό στην πρεμιέρα του Νίκου Ευαγγελάτου - «Είστε γελοίος»

«Πάγωσε» ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο περιστατικό στην πρεμιέρα του Νίκου Ευαγγελάτου - «Είστε γελοίος»

Δεν πρόλαβε καλά καλά να κάνει την πρεμιέρα της η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και ήδη ξεκίνησαν τα ευτράπελα, αφού δύο καλεσμένοι του παρουσιαστή τσακώθηκαν on air για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο κ. Σωτήρης Βασιλείου Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας και ο πνευμονολόγος κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος διαφώνησαν σε έντονο ύφος για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Κάποια στιγμή, ο ένας από τους δύο φώναξε: «Είστε γελοίος», με τον παρουσιαστή να μένει «κάγκελο» και να προσπαθεί να ηρεμήσει τους καλεσμένους του.

Ο καυγάς στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για την πρεμιέρα του Νίκου Ευαγγελάτου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να ευχηθεί στον Νίκο Ευαγγελάτο για την πρεμιέρα της εκπομπής του.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ευχήθηκε, την επόμενη χρονιά να είναι και οι δύο γεροί και δυνατοί για να κάνουν ακόμα περισσότερες διακοπές.

«Καλή αρχή και καλή επιτυχία αγάπη μου για σήμερα! Να είμαστε γεροί, να ξαναζήσουμε του χρόνου μαγικά ηλιοβασιλέματα στο Ιόνιο», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.