Πολύ ευχάριστα νέα για τη Στεφανία Λυμπερακάκη

Νέα μεγάλη επιτυχία για την τραγουδίστρια μετά τη Eurovision

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για τη Στεφανία Λυμπερακάκη

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα που κυκλοφόρησαν για την Στεφανία Λυμπερακάκη, την τραγουδίστρια που μας εκπροσώπησε στη φετινή Eurovision με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, η Στεφανία Λυμπερακάκη θα αναλάβει και χρέη παρουσιάστριας μιας και θα αναλάβει μία μουσική εκπομπή σε κανάλι της Ολλανδίας. Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Στεφανία Λυμπερακάκη έλαμψε στη σκηνή των Mad VMA.

Αυτή είναι η εκπομπή που θα αναλάβει η Στεφανία Λυμπερακάκη

Το κρατικό κανάλι AVROTROS της χώρας, όπου ζει, της Ολλανδίας ανακοίνωσε πως η Στεφανία Λυμπερακάκη θα αναλάβει την παρουσίαση μίας από τις μακροβιότερες εκπομπές του, την «Zapp Kids Top 20».

Η εν λόγω εκπομπή συνεχίζει στον αέρα εδώ και περίπου 18 αδιάκοπα χρόνια, ενώ ανά καιρούς έχει μεταδοθεί και στη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Φινλανδία και το Βέλγιο.

Οι τηλεθεατές ψηφίζουν μέσω ειδικής εφαρμογής τα αγαπημένα τους τραγούδια, ενώ η Στεφανία εκτός από την παρουσίασή τους, έχει κληθεί να επισκέπτεται κάθε εβδομάδα διαφορετικά σχολεία της Ολλανδίας και να συνομιλεί με τους μαθητές σχετικά με μουσικά θέματα. Επιπλέον, θα υποδέχεται στο τηλεοπτικό στούντιο μερικούς από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της χώρας.

«Τι να πω που η Ολλανδία η χώρα μου δεν μου έδωσε βαθμούς...»

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, επέστρεψε στην Ελλάδα από το Ρότερνταμ όπου διεξήχθη η Eurovision 2021. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκαν οι ρεπόρτερ των εκπομπών όπου μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

«Είμαι φαν των Maneskin, μου άρεσε που κέρδισε η Ιταλία. Τι να πω που η Ολλανδία δεν μου έδωσε βαθμούς. Χάρηκα όμως, που το κοινό της Ολλανδίας μου έδωσε 10. Θέλω να αγοράσω σπίτι στο Κολωνάκι γιατί είναι πολύ ωραία εκεί και νομίζω ότι εκεί μένει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός», είπε μεταξύ άλλων.

Από την άλλη ο Δημήτρης Κοντόπουλος δήλωσε: «Η Στεφανία νομίζω ότι πρέπει να το ξανακάνει σε 2,3,4 χρόνια. Θα έχει ωριμάσει και θα είναι 100 φορές καλύτερη. Είναι ένα παιδί που εξελίσσεται συνέχεια, είναι τρομερά συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνει και έχει τη στόφα ενός μεγάλου καλλιτέχνη».