Έτσι είναι σήμερα η πρώην παίκτρια του Power of love, Λορένη Άννα

Φωτογραφίες με το πρόσωπο της 3 χρόνια μετά το ριάλιτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έτσι είναι σήμερα η πρώην παίκτρια του Power of love, Λορένη Άννα

Την Λορένη Άννα την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Power of love, το ριάλιτι του έρωτα στον ΣΚΑΙ. Ήταν μια από τις παίκτριες που απέσπασαν πολλά σχόλια και λόγω της σχέσης της με τον Παναγιώτη Θεόφιλο, που πλέον είναι παντρεμένος και θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς.

Η Λορένη λοιπόν, μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το παιχνίδι καθώς είχε πρόβλημα με την βίζα της στο Ντουμπάι, είχε κάνει λίγες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

«Πρέπει να φύγω, το σκέφτηκα και ξέρω ότι είμαστε στην τελική ευθεία, αλλά πρέπει να φύγω, πρέπει να πάω πίσω στο Ντουμπάι. Πρέπει να πάω, να μπω μέσα στη χώρα, στο Ντουμπάι για τη βίζα μου, αλλιώς θα χάσω τη βίζα μου και δεν θέλω να τη χάσω», είχε πει χαρακτηριστικά κατά την αποχώρηση της από το Power of love.

Ωστόσο, είναι καθημερινή χρήστης του Instagram, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές τόσο από βόλτες της, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα.

Πριν από 7 ημέρες μάλιστα, ανακοίνωσε πως φεύγει από την Ελλάδα και έπειτα από 3 χρόνια επιστρέφει και πάλι στο Ντουμπάι, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

«Όταν 3 χρόνια πριν αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα δεν φανταζόμουν ποτέ αυτά που θα ζούσα . Ξεκίνησαν όλα από ένα ριάλιτι που με άλλαξε σαν άνθρωπο για πολλούς λόγους .
Νιώθω ευλογημένη που γνώρισα όλους εσάς
Τώρα που φεύγω δεν θα νιώθω τοσο μόνη όσο πριν . Θα μοιράζομαι μαζί σας τις καινούργιες εμπειρίες κ θα μου κάνετε παρέα .
Λυπάμαι που στην Ελλάδα δεν υπάρχουν οι κατάλληλες ευκαιρίες . Εύχομαι σύντομα τα πράγματα να αλλάξουν .Σας αγαπώ που μου κάνατε αυτό το ταξίδι τόσο όμορφο .
Ήσασταν κ θα είστε η δύναμη μου .
Σας ευχαριστώ για όλα», έγραψε στην ανακοίνωση της.

Φωτογραφίες της Άννας Λορένη μετά το Power of love