Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Η ανάρτηση "καρφί" του Χατζηγιάννη μετά τον χωρισμό του από την Μακρυπούλια

"Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς..."... τα λέει όλα

Η ανάρτηση
News 24.08.2021 09:55
Από Ελένη Ζουγανέλη

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» γράφει η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια για τον χωρισμό τους, έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι που κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε από κοινού να προχωρήσει στη λύση της σχέσης του, λόγω προβλημάτων που βγήκαν στη επιφάνεια. Μπορεί να μην είναι πια μαζί, ωστόσο κρατούν επαφές, καθώς 12 χρόνια είναι πολλά για να ξεχαστούν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Μια τραγωδία που τους βρήκε, αλλά και ένα ευχάριστο γεγονός στην οικογένεια Μακρυπούλια, τους έκανε να επικοινωνήσουν, χωρίς να μιλήσουν για τα κατοικίδια τους.

Η ανάρτηση "καρφί" του Χατζηγιάννη μετά το χωρισμό από την Μακρυπούλια

Μετά το βίντεο σπόντα που δημοσίευσε η Ζέτα Μακρυπούλια, σειρά πήρε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα παλιό του τραγούδι που έγραψε ιστορία. "Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς" τραγουδάει και το "καρφί" είναι εμφανέστατο! Εκτός και αν ξαφνικά αποφάσισα να το δημοσιεύσει έτσι... γιατί του έλειψε...

Η ατάκα της Ζέτας Μακρυπούλια που είχε "προδώσει" το τέλος

«Πολλές φορές κλείνεται στον εαυτό του κι αν του συμβεί κάτι μπορεί να μαυρίσει παραπάνω απ΄όσο χρειάζεται. Αγχώνεται. Αν αισθανθώ ότι θέλει χρόνο, τον αφήνω. Αν θέλει να το συζητήσουμε, συζητάμε.Μέχρι να το καταλάβω και να διαπιστώσω ότι το κάνω κι εγώ, είχα το άγχος να μάθω τι έχει. Τώρα θεωρώ ότι κάποιες φορές ταλαιπωρεί τον εαυτό του.

Δεν ξέρω αν τον καταπιέζω με την τάξη. Δεν είναι ότι γκρινιάζω. Επίσης έχω επιτρέψει –κι αυτό για μένα είναι μεγάλο βήμα- να ζει το σκυλί μέσα στο σπίτι. Φροντίζω ακόμη τη διατροφή του, γιατί ο Μιχάλης ξυπνά το πρωί, πίνει καφέ και μέχρι το απόγευμα είναι ικανός να μην φάει τίποτε. Προσπαθώ να... Διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ποιος Ρέμος και ποιος Χατζηγιάννης; Ο πρώτος άντρας που πέρασε από την ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η μοναδική φωτογραφία που έχει στο instagram του με την Ζέτα Μακρυπούλια

Share