Θρήνος - Πέθανε η Νανά Ταπάσκου

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε η Νανά Ταπάσκου

Η Νανά Ταπάσκου η οποία ήταν από τα πιο γνωστά μοντέλα των '90s έφυγε από την ζωή, όμως ο λόγος του θανάτου της δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστός. Η είδηση η οποία έγινε αμέσως γνωστή, σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Μάλιστα η ίδια ήταν ένα αρκετά γνωστό άτομο καθώς πέρα από το μόντελινγκ είχε ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και με το τραγούδι παλιότερα. Η ίδια είχε κάνει και τα πρώτα της βήματα στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate το 1999.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε πεθάνει άλλο ένα διάσημο μοντέλο, η Stella Tenant σε ηλικία 50 ετών.

Νανά Τοπάσκου - Πέθανε

Αν και δεν κέρδισε κάποιον τίτλο αποφάσισε να ασχοληθεί αργότερα και με την υποκριτική αλλά και το τραγούδι όπου της άρεσαν αρκετά. Η Νανά Ταπάσκου, άφησε πίσω της το χώρο της showbiz θέλοντας να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον επιχειρηματία, Μαυρουδή Αναγνωστάρα.

Η Νανά απέκτησε δυο παιδιά ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στις Σέρρες μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο όπου διατηρούσαν κι ένα καφέ.

Σοκ! Πασίγνωστο μοντέλο βρέθηκε νεκρό - Την πέταξε από το μπαλκόνι ο σύντροφος της

Σοκ προκαλεί η είδηση πως πασίγνωστο μοντέλο βρέθηκε νεκρό. Ο σύντροφος της ήταν αυτός που την δολοφόνησε αφού την πέταξε από το μπαλκόνι της. Η 38χρονη είχε κάνει για πάρα πολλά χρόνια καριέρα ως κουνελάκι του Playboy.

Ο λόγος για την Amie Harwick. Το 38χρονο μοντέλο είχε κάνει καριέρα ως κουνέλακι του Playboy για πολλά χρόνια και πλέον εργαζόταν ως θεραπεύτρια του έρωτα. Η ίδια δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της τον Gareth Pursehouse, ο οποίος συνελήφθη.

Ο 41χρονος κατηγορείται πως έριξε την Amie από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου του διαμερίσματός της στο Hollywood Hills. Ο θάνατος του μοντέλου ήταν ακαριαίος.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε γίνει κλήση στην αστυνομία για φωνές και καυγάδες από το διαμέρισμα του ζευγαριού.Η κλήση αυτή έγινε στη 1:16 τα ξημερώματα, ώρα την οποία πιθανότατα ο 41χρονος έριξε το μοντέλο από το μπαλκόνι.Σοκ προκαλεί και ο θάνατος μοντέλου που έπεσε από τον γκρεμό

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

μοντέλο νεκρή