Εμβολιάστηκε ο 13χρονος γιος του Γιώργου Τσαλίκη

Λένε "όχι" στον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εμβολιάστηκε ο 13χρονος γιος του Γιώργου Τσαλίκη

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η οικογένειά του ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών καθώς λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, ο γνωστός τραγουδιστής πήγε μαζί με τον 13χρονο γιο του στο εμβολιαστικό κέντρο προκειμένου να εμβολιαστεί.

Το πρωί της Τρίτης 24/8 βρέθηκε στο Σισμανόγλειο, όπου και ο Άγγελος έκανε την τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer. Ο Γιώργος Τσαλίκης και η σύζυγός τους έχουν άλλους δυο γιους, τον 16χρονο Χάρη αλλά και τον 18χρονο Βασίλη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη

«Ραγίζει» καρδιές ο Γιώργος Τσαλίκης - Η τρυφερή ανάρτηση με τον 88χρονο πατέρα του

Στην Στυλίδα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Γιώργος Τσαλίκης, στο μέρος που μεγάλωσε και έζησε τα πρώτα 17 χρόνια της ζωής του. Μάλιστα, μας σύστηκε και τον πατέρα του.

Ο γνωστός τραγουδιστής -που τρέχει στα δικαστήρια με το Σκαι- όποτε βρίσκει χρόνο προσπαθεί και πηγαίνει στον τόπο καταγωγής του ώστε να είναι δίπλα στους ανθρώπους που τον μεγάλωσαν, στους γονείς του.

Λίγο πριν επιστρέψει λοιπόν στην Αθήνα, ο Γιώργος Τσαλίκης ήπιε έναν τελευταίο καφέ με τον πατέρα του, Βασίλη και μάλιστα απαθανάτισε την τρυφερή αυτή στιγμή.

Ο ίδιος μοιράστηκε λίγο αργότερα το εν λόγω στιγμιότυπο με τις διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε στην λεζάντα: "Πρωινό καφεδάκι στη Στυλίδα με έναν χρυσό άνθρωπο. Τον πατέρα μου, που έχει πάντα μια καλή κουβέντα για όλο τον κόσμο! 88 χρονών και ακμαίος! Όταν κυκλοφορώ μαζί του στη Στυλίδα που τον λατρεύει ο κόσμος νιώθω μικρό παιδί και είμαι για όλους ο Γιωργάκης... Σ΄αγαπάω Μπαμπά και σε ευχαριστώ για όσα μου έδωσες"!

Η φωτογραφία του Γιώργου Τσαλίκη με τον πατέρα του

Γιώργος Τσαλίκης φωτογραφία με τον πατέρα του

Ευτυχισμένες στιγμές για τον Γιώργο Τσαλίκη και την σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου

Μπορεί ο Γιώργος Τσαλίκης να περνάει μια σχετικά δύσκολη περίοδο, ωστόσο, οι υποχρεώσεις του δεν τον άφησαν να βρίσκεται μακριά από την αποφοίτηση του γιου του. Στο πλευρό του Βασίλη που έγινε 18 ετών βρίσκονται κάθε λεπτό οι γονείς του για να τον στηρίζουν.

Λίγες μέρες μετά το τέλος των Πανελλαδικών, στο σχολείο του, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τους τελειόφοιτους μαθητές και τις οικογένειές τους. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η Δώρα Δημητροπούλου, έκαναν αναρτήσεις για να του ευχηθούν.

«Δυο χαρούμενοι και συγκινημένοι γονείς και ένας απόφοιτος Λυκείου! Βασίλη μου είμαι περήφανος για σένα, για τον αγώνα σου και την καλή σου τη ψυχή! Είμαι ΠΑΝΤΑ δίπλα σου! Καλή σταδιοδρομία σε όλους σας παιδιά!», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ενώ, η Δώρα Παναγιωτοπούλου: «Πότε πέρασες το κατώφλι του σχολείου ένα μικρό παιδάκι που με το ζόρι σήκωνες τη σχολική σου τσάντα, σε κοίταζα με αγάπη και ανησυχία και δάκρυζα από συγκίνηση, και πότε ήρθε η στιγμή που πάλι κλαίγοντας σε καμάρωσα στην αποφοίτηση σου να τελειώνεις το Λύκειο και να ανοίγεις τα φτερά σου για σπουδές δεν το κατάλαβα...Καλή σταδιοδρομία παλικάρι μου, πάρε την Παναγία από το χέρι προχώρα και μη φοβάσαι τίποτα... Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου να σε αγαπάμε, να σε στηρίζουμε και να σε καμαρώνουμε ! Μπράβο σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους γονείς και στους καθηγητές».