Σπύρος Μπιμπίλας: Το συγκινητικό "αντίο" στον Ανέστη Βλάχο

«Αντίο Ανέστη μου!!!! Ειναι δύσκολο να διαχειριστώ τον αποχωρισμό αυτό...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: Το συγκινητικό

Η είδηση ότι έφυγε από την ζωή ο Ανέστης Βλάχος έσκασε σαν "βόμβα" και όπως είναι αναμενόμενο σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στον οικογενειακό του κύκλο αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ανάμεσα στα άτομα τα οποία θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον ηθοποιό ήταν και ο πολύ καλός φίλος αλλά και συνεργάτης, ο Σπύρος Μπιμπίλας. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών θέλησε να πει το τελευταίο "αντίο".

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε χαρακτηριστικά: «Αντίο Ανέστη μου!!!! Ειναι δυσκολο να διαχειριστω τον αποχωρισμό αυτό μεσα σε τετοιο καταιγισμό θανάτων αυτο τον μήνα! Εσυ που με πίστεψες και μου εμπιστεύτηκες εναν απο τους πρώτους μεγάλους μου ρόλους στην τηλεοραση, που με έκανε πλατεία γνωστό και μου άνοιξε το δρόμο με τον ΖΗΤΙΑΝΟ του Καρκαβιτσα, εσύ που με την εργατικότητα σου, το ήθος σου και την αγάπη σου για τη δουλειά μας έδινες κάθε μέρα μαθήματα, εσύ που με τους ρόλους σου στον κινηματογράφο μας άφησες ένα στίγμα που δεν θα το ξεχάσει ποτέ κανείς, εσύ που βρεθήκαμε στην τελευταία παράσταση που έπαιξες στο θέατρο και περάσαμε έναν υπέροχο χειμώνα στο θέατρο Χατζηχρήστου με τον "Οίκο ευγηρίας", εσύ που με αγάπησες και σε αγάπησα και σου οφείλουμε πολλοί πάρα πολλά...Σε ευγνωμονώ.. Ανέστη μου θα μείνεις πάντα στην καρδιά μας Καλό σου ταξίδι...».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Σπύρος Μπιμπίλας - Το αντίο στον Ανέστη Βλάχο

Σπύρος Μπιμπίλας - Ανάρτηση

Άσχημα νέα για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους πως έπεσε θύμα απάτης καθώς άγνωστος χάκαρε τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο ηθοποιός, που μόλις χθες έχασε έναν καλό του φίλο, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου και προσπαθεί να επαναφέρει το προφίλ του.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Άγνωστος χάκερ παραβίασε και εξαφάνισε το προφίλ μου στο instagram “spyros mpimpilas” στέλνοντας μήνυμα ότι αφού είμαι δημόσιο πρόσωπο με πάνω από 50.000 ακόλουθους, πρέπει να ακολουθώ τις “συμβουλές” του…Kατέθεσα μήνυση κατ’ αγνώστου στη ΓΑΔΑ, όπου ούτε εκεί μπορέσαν να βοηθήσουν για την επαναφορά του.. Θλιβερό να υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Σπύρος Μπιμπίλας διαδικτυακή απάτη

"Με έλεγαν μαϊντανό, με αποκαλούσαν κιτς τύπο και γενικά προσπαθούσαν να με παρουσιάσουν ως trash"

Ο Σπύρος Μπιμπίλας όπως οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, γνωρίζουν είναι πρόεδρος στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Οργανισμό Εταιρικών Θιάσων και του Οργανισμού Διονύσου.

Αυτές τις ημέρες το όνομά του έχει έρθει στο προσκήνιο λόγω των καταγγελιών που έχουν εμφανιστεί στον χώρο. Ο ίδιος παραχώρησε πρόσφατα μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στο Νίκο Νικόλιζα αναφερόμενος στην περίοδο που ένιωθε πως ήταν απλά, "αδιάφορος".

 Σπύρος Μπιμπίλας