Συγκλονίζει ηθοποιός των 8 Λέξεων - «Έτρωγα ξύλο από τον πατέρα μου»

Όλα όσα αποκάλυψε για την ζωή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ηθοποιός των 8 Λέξεων - «Έτρωγα ξύλο από τον πατέρα μου»

Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη της Άννα Μπεζάν για το γεγονός πως πέρασε πολλά χρόνια τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα της. Πιο συγκεκριμένα, στην αρχή την είχαμε γνωρίσει μέσα από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM» όπου δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι.

Η ίδια δεν τα παράτησε όμως καθώς άφησε το δικό της στίγμα με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην "ξεχαστεί" αλλά και να αγαπηθεί από τους τηλεθεατές. Έτσι στην συνέχεια την είδαμε μέσα από την σειρά «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» και μέσα σε όλα αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έχει βιώσει αλλά και το γεγονός πως έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ζωή μου θα μπορούσε σίγουρα να γίνει ταινία. Δεν επιτρέπω να με κοιτάξουν υποτιμητικά επειδή μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο. Όσο ψύχραιμη και να είμαι, αν καταλάβω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο γίνομαι έξαλλη και δεν περνάει κανένας καλά».

Και συνέχισε λέγοντας «Ήταν δική μου επιλογή να πάω. Ήμουν 12 χρονών και είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω πια. Πήγα, έκανα μήνυση στον πατέρα μου και έτσι έφυγα… Ήμουν μικρή αλλά δεν άντεχα άλλο. Φτάνεις σε ένα σημείο κενού που δεν μπορείς να το διαχειριστείς και θέλεις να διαμαρτυρηθείς. Ήταν αργά όταν έμαθε ο πατέρας μου για τη μήνυση. Είχαν έρθει ήδη και με είχαν πάρει από το σπίτι. Πέρασα πολλά χρόνια τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου χωρίς να υπάρχει λόγος».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Άννας Μπεζάν

«Ο κόσμος με βρίζει στον δρόμο, με φωνάζουν αντροχωρίστρα»

Πριν από λίγο καιρό, η Άννα Μπεζάν μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, αποκαλύπτοντας πως ο κόσμος τη βρίζει στον δρόμο για τον ρόλο που κάνει.

Η Άννα Μπεζάν ενσαρκώνει τον ρόλο της Ελισάβετ, της παράνομης σχέσης του Αιμίλιου, η οποία όχι μόνο έχει αποκαλυφθεί αλλά έχει φτάσει κοντά στο να διαλύσει την οικογένειά του.

«Εδώ και ένα μήνα έχουν τελειώσει τα γυρίσματα για τις 8 Λέξεις. Δεν είμαι κακιά στις 8 Λέξεις, ερωτευμένη είμαι με έναν ανασφαλή άντρα. Αλλά ναι, θα σταματήσω πια να είμαι η κακιά. Στο δρόμο ο κόσμος με βρίζει, πολλές φορές δεν με εξυπηρετούν και με φωνάζουν αντροχωρίστρα. Είναι σουρεάλ αυτό! Έχω πάει σε σούπερ μάρκετ στην Κύπρο και μόνο που δεν με έφτυσε η ταμίας.

Η ζωή μου θα μπορούσε να γίνει ταινία. Είναι άβολο διαρκώς να εμφανίζεται μπροστά το παρελθόν μου. Κατά καιρούς μου χρεώνουν σχέσεις, αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου. Με τον Δημήτρη Καραδήμο ήμασταν μαζί λίγους μήνες, αλλά έληξε γρήγορα λόγω δουλειάς, λόγω… θέλω», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μπεζάν στο Love it.