Νέα αρχή για την Παρασκευή Κερασιώτη μετά το «GNTM»

Έρχονται ριζικές αλλαγές

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νέα αρχή για την Παρασκευή Κερασιώτη μετά το «GNTM»

Η Παρασκευή Κερασιώτη μετά το τέλος του «GNTM» κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών τηλεθεατών καθώς άφησε το δικό της στίγμα μέσα στο παιχνίδι μιας και η ίδια από την πρώτη κιόλας στιγμή φάνηκε πως είναι σίγουρη ότι θέλει να μπει στον χώρο του μόντελινγκ.

Το φετινό καλοκαίρι για την ίδια ήταν αναμφίβολα ιδιαίτερο και με ανάμεικτα συναισθήματα καθώς το όνομά της έχει ακουστεί έντονα μετά από τον σάλο που προκλήθηκε αφού αποκαλύφθηκε πως η ίδια δούλεψε ως σερβιτόρα σε κατάστημα εστίασης στην Μύκονο.

Η Παρασκευή Κερασιώτη είχε πάρει θέση τότε και είχε εκφράσει ην ενόχλησή της σχετικά με τα κακόβουλα σχόλια που δεχόταν. Πλέον, το μόνο που νοιάζει το νεαρό μοντέλο είναι το επόμενο βήμα που θέλει να κάνει στην ζωή της.

Το μοντέλο σχεδιάζει να απομακρυνθεί από την οικογένειά της προκειμένου να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα. Έτσι, η ίδια αναζητά πλέον σπίτι στην Αθήνα και ζητά την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων προκειμένου να βρει αυτό ακριβώς που ψάχνει.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Άγριο ξέσπασμα από την Παρασκευή Κερασιώτη: «Έχω βιώσει πολύ ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου...»

Την Παρασκευή Κερασιώτη την γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM» όπου είχε καταφέρει να φτάσει αρκετά μακριά, καθώς ήταν στον μεγάλο τελικό.

Η ίδια μπορεί να έφτασε μέχρι την πηγή και να μην ήπιε νερό όμως επειδή άφησε το δικό της στίγμα μέσα στο παιχνίδι, ο κόσμος την αγάπησε ιδιαίτερα καθώς η εξέλιξή της ήταν εντυπωσιακή.

Πλέον η Παρασκευή Κερασιώτη έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να αφήσει τον χώρο του μόντελινγκ μέχρι να ολοκληρώσει τους στόχους της μιας και είχε προκληθεί ένας μεγάλος ντόρος για το γεγονός ότι η ίδια δουλεύει και ως σερβιτόρα σε ένα μαγαζί στην Μύκονο.

Βέβαια, η απήχηση που έχει στα social media είναι μεγάλη αφού πέρα από τις δουλειές που έχει κάνει ως μοντέλο δημοσιεύει και προσωπικές της στιγμές αλλά και μιλάει με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια αυτή τη φορά και έχοντας ελεύθερο χρόνο επέλεξε να κάνει ένα Q&A στο Instagram. Μάλιστα, ανάμεσα στα ερωτήματα που δέχτηκε, λοιπόν, ήταν και αυτό που αφορούσε στον ρατσισμό που έχει βιώσει. Τότε, η Παρασκευή Κερασιώτη έγραψε:

“Γενικά έχω βιώσει πολύ ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου, που δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω τον λόγο και είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Αγαπάω και εμένα και την καταγωγή μου και αυτό θα πρέπει να κάνουμε όλοι”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Η ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη