Πέταξε τις τρέσες η Κατερίνα Καινούργιου - Άλλος άνθρωπος με τα πραγματικά μαλλιά της

Εντελώς ακομπλεξάριστη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέταξε τις τρέσες η Κατερίνα Καινούργιου - Άλλος άνθρωπος με τα πραγματικά μαλλιά της

Σε μία αρκετά τολμηρή κίνηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δε δίστασε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους, πώς είναι στην πραγματικότητα τα μαλλιά της χωρίς τις τρέσες.

Η παρουσιάστρια, η οποία μόλις χθες ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον ALPHΑ, έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι, βγάζοντας στη δημοσιότητα βίντεο με τα κανονικά μαλλιά της.

Η ίδια πολλές φορές έχει αστειευτεί με τα μαλλιά της, ενώ όταν τα είχε κάνει κοντά, σχολίαζε συνέχεια πως δεν της αρέσει το μήκος τους, γεγονός που έκανε τον Νίκο Μουτσινά να τη σχολιάζει πολύ συχνά στην εκπομπή του.

Τα πραγματικά μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου

«Γεια σας! Νομίζω ότι πρώτη φορά με βλέπετε έτσι. Αυτά είναι τα φυσικά μου μαλλιά χωρίς tape, χωρίς extensions, χωρίς τρέσες. Έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά οπότε είναι κοντά και ασύμμετρα. Πολλοί θα μου πείτε ότι μας αρέσεις έτσι και βγες έτσι, όμως ενόψει της νέας σεζόν θέλω να κάνω μια αλλαγή», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Κατερίνα Καινούργιου.

Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη μεταγραφή της στον ALPHA

«Μου λείψατε …κ σε λιγες μερες θα μαστε πάλι μαζί.

Δυσκολεύομαι να βρω τα λόγια, γιατί οι αναμνήσεις, οι στιγμές, οι φιλίες, οι εικόνες από τα τόσα πολλά και όμορφα που έχω ζήσει στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι, τον Alpha @alphatv , μου έρχονται στο μυαλό γεμίζοντας με δυνατά συναισθήματα αυτή την «καινούργια» αρχή…

Κοριτσάκι ακόμα(σχεδόν αγνώριστη) με αγωνία και ενθουσιασμό, ξεκινούσα στο Δέστε Τους, μαζί με τον Νίκο μου και τη Μαρία, σε ένα κανάλι που για μένα, όσα χρόνια και να πέρασαν, έχει πάντα την... Alpha θέση στην καρδιά μου…

Με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό -ναι, και αγωνία, από αυτή τη δημιουργική που σου φέρνει πεταλούδες στο στομάχι-, περιμένω τη στιγμή που θα ξανασυναντηθούμε, γιατί μου λείψατε πολύ αυτό το καλοκαίρι…

Νιώθω συγκίνηση, αλλά και μεγάλη χαρά γιατί αυτό που σας ετοιμάζουμε μαζί με την ομάδα μου θα είναι… σούπερ και περιμένω πως και πως να το μοιραστούμε!

Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου που είστε δίπλα μου όλα αυτα τα χρονια …χωρίς την αγάπη σας κ την στήριξη σας δεν θα χα καταφέρει τίποτα !

Κ να ξέρετε …σας ακούω σε …όλα…(ξέρετε εσείς…)! Ραντεβού στον Alpha», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτησή της.