Απίστευτο «καρφί» από τον Νίκο Μουρατίδη - «Οι κριτικές επιτροπές στα talent shows είναι "σούπα"»

«Στην τηλεόραση τα έχω κάνει... σχεδόν όλα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτο «καρφί» από τον Νίκο Μουρατίδη -  «Οι κριτικές επιτροπές στα talent shows είναι

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not παραχώρησε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από την τηλεόραση ενώ δε δίστασε να «αδειάσει» τις επιτροπές των talent shows.

Ο Νίκος Μουρατίδης έχει περιορίσει κατά πολύ τις εμφανίσεις του, ενώ πριν από λίγο καιρό εθεάθη σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη

«Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, εκτός από πολύ λίγα πράγματα. Προτιμώ να κουβεντιάζω, να βγαίνω έξω, να πηγαίνω σε εστιατόριο με τους φίλους μου, να πηγαίνω σε θέατρο και σε συναυλίες… Επειδή τα έχω κάνει σχεδόν όλα στην τηλεόραση, δεν μου λείπει! Ίσως μου λείπουν τα λεφτά της τότε τηλεόρασης… Θα μπορούσα να βρεθώ ξανά στην τηλεόραση. Όχι μπροστά στο γυαλί αλλά πίσω από τις κάμερες, για να οργανώνω και να διορθώνω πράγματα.

Σε talent show δεν θα έβαζα κριτική επιτροπή τραγουδιστές, γιατί δεν θέλουν να τσαλακωθούν και να γίνουν αιχμηροί. Για αυτό οι κριτικές επιτροπές στα talent shows είναι… “σούπα”», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Η συνέντευξη του Νίκου Μουρατίδη στο Πάμε Δανάη

«Έμαθα από πολύ έμπειρη πηγή ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά. Και είναι φυσικό για έναν άνθρωπο που είναι 80 ετών και έχει κάνει δύο χειρουργεία, έχει ταλαιπωρηθεί δηλαδή μέσα στη χρονιά, ότι κάτι δεν πάει καλά. Μαθαίνω λοιπόν ότι δεν είναι καλά. Και γράφω ένα μικρό και σεμνό “η Μάρθα δεν είναι καλά, μια προσευχή από όλους μας για να γίνει καλά κλπ…”.

Με πήρε αυτή η κυρία που έχει στο σπίτι, η συγκάτοικός της, εν ώρα εκπομπής στο ραδιόφωνο, ουρλιάζοντας “το κατάπτυστο αυτό που γράψατε”. Λέω τι έγραψα κατάπτυστο; Ότι κάνουμε μια προσευχή και την αγαπάμε, είναι κατάπτυστο; “Κατεβάστε το αμέσως, ποιος σας είπε αυτές τις κακοήθειες;” μου λέει και της απαντώ ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω την πηγή μου. Κίνησε γη και ουρανό, βγήκε στις τηλεοράσεις κι έγινε σούσουρο.