«Ράγισε καρδιές» η Βανέσα Μπράιαντ για τα γενέθλια του Κόμπι

Το σπαρακτικό μήνυμά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε καρδιές» η Βανέσα Μπράιαντ για τα γενέθλια του Κόμπι

Σαν χθες (23/8), ο Κόμπι Μπράιαντ θα είχε τα γενέθλιά του και έτσι, η αγαπημένη του σύζυγος, Βανέσα Μπράιαντ θέλησε να του ευχηθεί με μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Βανέσα Μπράιαντ βιώνει εξαιρετικά δύσκολες ώρες από τη στιγμή που ο σύζυγός της και η κόρη της, Τζιάνα έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα με το ελικόπτερό τους.

Η ίδια προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό των παιδιών της και να διαχειριστεί τις απώλειες, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που «λυγίζει», όπως για παράδειγμα, τη μέρα των γενεθλίων της κόρης της.

Η ανάρτηση της Βανέσα για τον Κόμπι Μπράιαντ

«Χρόνια πολλά, Πάπι. Θα σε αγαπώ για πάντα. Αιώνια αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βανέσα Μπράιαντ.

Η σπαρακτική ανάρτηση ένα χρόνο μετά το θάνατο του Κόμπι και της Τζίτζι

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που έφυγαν από τη ζωή σε τραγικό δυστύχημα ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του, Τζίτζι και έτσι, η Βανέσα Μπράιαντ, έκανε μία πραγματικά σπαρακτική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Βανέσα ανέβασε μία φωτογραφία από ένα γράμμα που της έστειλε ένας καλός φίλος της Τζίτζι και απάντησε τόσο σε εκείνον όσο και στους διαδικτυακούς της φίλους που την έχουν κατακλύσει με μηνύματα.

«Σήμερα έλαβα αυτό το γλυκό γράμμα από έναν από τους καλύτερους φίλους της Gianna, την Aubrey. Σ ‘αγαπώ Aubz (όπως θα σε αποκαλούσε η Gigi μου). Ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες μερικές όμορφες αναμνήσεις σου με τη Gigi μου και μου επέτρεψες να τις μοιραστώ εδώ στον λογαριασμό μου. Η Gigi μου είναι απίστευτη και εκτιμώ πραγματικά την προσεκτική επιστολή σου. Σε αγαπά τόσο πολύ.

Μου λείπει τόσο το κοριτσάκι μου όσο και ο Kob-Kob. Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί / πώς μπόρεσε να συμβεί αυτή η τραγωδία σε τόσο όμορφα, ευγενικά και καταπληκτικά ανθρώπινα όντα. Δεν φαίνεται να είναι αληθινό. Κόμπ, το κάναμε σωστά. Gigi, ακόμα κάνεις τη μαμά περήφανη. Σε αγαπώ!».

Βανέσα Μπράιαντ ανάρτηση Κόμπι