Open: Αυτό είναι το πρώτο πρόσωπο που έκλεισε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Το ανακοίνωσε στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Open: Αυτό είναι το πρώτο πρόσωπο που έκλεισε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Μπορεί το Καλοκαίρι Not να πλησιάζει στο τέλος του, μιας και σε λίγες μέρες την πρωινή ζώνη του σταθμού θα αναλάβει η Μπέτυ Μαγγίρα με την εκπομπή της, ωστόσο η Ελένη Τσολάκη θα παραμείνει στο Open και μάλιστα με μία νέα εκπομπή.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, η παρουσιάστρια θα αναλάβει μία ζώνη το Σαββατοκύριακο για τον σταθμό και μάλιστα ήδη έχει κλείσει το πρώτο πρόσωπο στην εκπομπή της.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος είναι συνεργάτης της και τώρα στο Καλοκαίρι Not και με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας και με τη νέα σεζόν.

Η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την Ελένη Τσολάκη

«Πολύ γέλιο. ΣΟΥΚΟΥ. Νέα σεζόν. Μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή της Τσολάκη η Tζωρτζέλα Κόσιαβα

Παρελθόν πλέον είναι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα από την εκπομπή “Καλοκαίρι #Not, που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.. Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε η ίδια η δημοσιογράφος με αναρτήσεις που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί να μην έκανε γνωστό το λόγο που αποχώρησε, ενώ από την άλλη η παρουσιάστρια να μην έκανε καμία αναφορά στο πρόσωπο της στον αέρα της εκπομπής, ωστόσο εμείς στο Youweekly.gr έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έφυγε από το Καλοκαίρι Not, καθώς ξεκίνησε η καλοκαιρινή της άδεια και θέλει λίγες ημέρες να ξεκουραστεί, αφού μην ξεχνάμε πως ακριβώς πριν την Ελένη Τσολάκη, βρισκόταν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στο “Ευτυχείτε”. Ωστόσο, δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος που θέλησε να φύγει!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, η δημοσιογράφος βρίσκεται σε συζητήσεις με το OPEN, με σκοπό να αναλάβει την δική της εκπομπή. Άρα με λίγα λόγια δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της Τσολάκη ούτε από Σεπτέμβρη.

Να σημειώσουμε πως η αγαπημένη Ελένη, ψάχνει άτομα για να την πλαισιώνουν στο πάνελ, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ο μόνος που έχει κλείσει για να βρίσκεται στο πλευρό της.