Εξελίξεις με την υγεία της Βάνας Μπάρμπα

Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της Βάνας Μπάρμπα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία της, μιας και χθες (23/8) διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και εξήγησε πως η ζημιά που έπαθε μετά το ατύχημά της, αποκαταστάθηκε.

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα

«Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και αυτό στη θέση του.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας -και τον κύριο Αιμίλιο Βουγιουκλάκη προσωπικά- και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου. Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον «ζεστό», φιλικό και άριστα οργανωμένο.

Την ίδια, ακριβώς, «ζεστασιά» ένιωσα από τις χιλιάδες ευχές σας, όλες αυτές τις ώρες. Αυτή είναι, άλλωστε, η πολύτιμη θετική ενέργεια που μας θωρακίζει και μας γεμίζει κουράγιο απέναντι σε κάθε δυσκολία! Συνεχίζουμε, λοιπόν, έστω και με πατερίτσες για λίγες εβδομάδες, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε και να αγαπάμε!», έγραψε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Βάνα Μπάρμπα νοσοκομείο

"Έχω παρεξηγηθεί στο κομμάτι αυτό. Δεν είναι δυνατόν εγώ σαν γυναίκα να μην υποστηρίζω γυναίκες"

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης και από τότε έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων! Η Βάνα Μπάρμπα ήταν μια από τους λίγους που μέσα από αποκλειστική της συνέντευξη στο περιοδικό YOU είχε ταχθεί υπέρ του ηθοποιού και όπως καταλαβαίνετε πολλοί έπεσαν πάνω της να την φάνε.

Μια μέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου, λοιπόν, η ηθοποιός μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει την θέση της για της τότε δηλώσεις.

«Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε. Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι, γιατί η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη.

Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα.

Αυτό που σιχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω, είναι οι “τηλεδίκες” μέσα από τα ΜΜΕ. Πραγματικά νιώθω ανακούφιση. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει, θα είναι η απόλυτα σωστή. Εγώ αυτό έλεγα πάντα από την αρχή. Σε κανέναν δεν αρέσει μεγάλοι καλλιτέχνες να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις. Δεν είναι ευχάριστο για κανέναν. Για αυτό πραγματικά δηλώνω την ανακούφισή μου, γιατί μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να λύνει τα θέματα. Έχω παρεξηγηθεί στο κομμάτι αυτό. Δεν είναι δυνατόν εγώ σαν γυναίκα να μην υποστηρίζω γυναίκες, οι οποίες έχουν υποστεί τα έσχατα. Εγώ φωνάζω από την πρώτη στιγμή να φανεί στο δικαστήριο και όχι ο καθένας μόνος του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.