Αποκλειστικό - Τράβηξε όλα τα βλέμματα της Πάρου το "καυτό" μπικίνι της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Οι τελευταίες βουτιές στη θάλασσα πριν επιστρέψει στην Αθήνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό - Τράβηξε όλα τα βλέμματα της Πάρου το

Από τη στιγμή που έπεσαν οι τίτλοι τέλους της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και εδώ και ενάμιση μήνα, η Πάρος στάθηκε το απόλυτο καταφύγιο της Σταματίνας για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της - δείτε φωτογραφίες με τα παιδιά από το νησί. Είχε ανάγκη ύστερα από έναν δύσκολο και απαιτητικό επαγγελματικά χειμώνα μεσούσης της πανδημίας, να βρει προσωπικό χρόνο να ηρεμήσει και άπλετο ποιοτικό χρόνο για να διασκεδάσει μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Από την Κατερίνα Μπούσιου
Φωτογραφίες Papadakis press/Μιχάλης Αρχοντίδης

Με εξορμήσεις στη γειτονική Αντίπαρο που λατρεύει, ένα μίνι ταξίδι ολίγων ημερών στην Αμοργό, βόλτες στο νησί και συναντήσεις με αγαπημένους της φίλους, οι διακοπές της πέρασαν προτού καν το καταλάβει. Την περασμένη εβδομάδα και λίγα 24ωρα προτού πια αναχωρήσει για την Αθήνα, η Σταματίνα έκανε κάποιες τελευταίες βουτιές στην αγαπημένη της παραλία, Μικρή Σάντα. Οι κόρες της αλλά και ο Βενιαμίν γιος της δεν ήθελαν όπως είναι φυσικό με τίποτε να φύγουν. Προσπαθούσαν μέχρι την τελευταία μέρα να την πείσουν να καθίσουν λίγη παραπάνω ώρα στην παραλία για να κερδίσουν λίγες ακόμη αναμνήσεις. Με τη διάθεσή της να είναι στα καλύτερά της, η παρουσιάστρια αποχωρίστηκε το αγαπημένο της νησί.

Σταματίνα Τσιμτσιλή με καυτό μπικίνι στην Πάρο

Οι προετοιμασίες και οι αλλαγές του «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα ξεκίνησε ήδη τις πρώτες συσκέψεις με τους συνεργάτες της για την 8η σεζόν της εκπομπής της. Αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες στους συνεργάτες δεν υπάρχουν, γιατί ως γνωστόν ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Η μόνη διαφοροποίηση πια είναι η ώρα λήξης της εκπομπής, η οποία πλέον θα τελειώνει μισή ώρα νωρίτερα -στις 10.00- και θα παραδίδει σκυτάλη στην Κατερίνα Καινούργιου, που και επίσημα πλέον είναι άρτι αφιχθείσα στο κανάλι της Παλλήνης.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα με 1,50 ευρώ