Από 40 κύματα πέρασε η σχέση Λάτσιου - Παντζόπουλου! Το άγνωστο περιστατικό

Πως από εκεί που ο Άγγελος δεν τον ήθελε, κατάφεραν να έρθουν κοντά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από 40 κύματα πέρασε η σχέση Λάτσιου - Παντζόπουλου! Το άγνωστο περιστατικό

Ο Άγγελος Λάτσιος και ο Μάκης Παντζόπουλος όπως φαίνεται έχουν καταφέρει να αναπτύξουν μια όμορφη σχέση, με την Ελένη Μενεγάκη να τους καμαρώνει περήφανη. Η παρουσιάστρια θέλει η οικογένεια της να είναι δεμένη, για αυτό και λατρεύει να περνάνε τις διακοπές τους όλοι μαζί.

Ωστόσο, για να καταφέρει να κάνει τον γιο της να έρθει κοντά στον σύζυγό της και πατέρα της μικρής Μαρίνας, πέρασαν από 40 κύματα. Χρειάστηκε πολλή υπομονή και κόπος για να τους κάνει να φτιάξουν μια όμορφη σχέση.

Τι είχε συμβεί με Παντζόπουλο - Λάτσιο

σχέση Άγγελου Λάτσιου Μάκη Παντζόπουλου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO, ο Άγγελος Λάτσιος ήταν ένα "ατίθασο" παιδί στην εφηβεία και δεν ήταν εύκολο να έρθει κοντά στον σύντροφο της μητέρας του. Μέσα από 40 κύματα ωστόσο, οι δυο τους κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μια κατάσταση εμπιστοσύνης και αλληλοκατανόησης. Μάλιστα, πρόσφατα απαθανατίστηκαν να κάνουν μαζί το μπάνιο τους.

«Σούσουρο» στα social media με τη νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με τη Μαρίνα Παντζοπούλου

Τον τελευταίο καιρό ο Άγγελος Λάτσιος είναι όλο και πιο ενεργός στα social media και μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ανεβάζει πολλές φορές φωτογραφίες με μέλη της οικογένειάς του. Αυτή τη φορά, σειρά είχε η μικρότερη αδερφή του, Μαρίνα Παντζοπούλου.

Η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, βρίσκεται ακόμα διακοπές στην αγαπημένη τους Άνδρο και έτσι ο Άγγελος Λάτσιος απόλαυσε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την αγαπημένη του αδερφή.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου άλλωστε είναι η μικρότερη της οικογένειας και έτσι πολύ συχνά και η Ελένη Μενεγάκη ανεβάζει στιγμιότυπα μαζί της. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλο το καλοκαίρι, ο Άγγελος Λάτσιος μας έχει προσφέρει μερικά μοναδικά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές στιγμές της οικογένειάς του.

Άγγελος Λάτσιος Μαρίνα Παντζοπούλου

Μάζεψε σκουπίδια από παραλία

Αρκετά ευαισθητοποιημένος δείχνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, όσον αφορά τα περιβαλλοντολογικά θέματα αυτού του πλανήτη. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Λάτσιος, όντας αρκετά ενεργός χρήστης των social media, αποφάσισε εκτός από φωτογραφίες με τους φίλους του και δικές του να ανεβάσει και κάτι για να παρακινήσει τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν το ίδιο.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου επισκέφθηκε μια παραλία για να απολαύσει το μπάνιο του και διαπίστωσε ότι ήταν γεμάτη σκουπίδια αποφάσισε να τα μαζέψει ενώ αμέσως μετά μοιράστηκε μερικές σκέψεις του με τους ακόλουθούς του στο Ιnstagram.

«Χθες πήγα στη θάλασσα και στεναχωρήθηκα από το πόσα σκουπίδια ήταν πεταμένα στην παραλία. Εάν όλοι μαζεύαμε τα σκουπίδια μας θα είχαμε πολύ πιο καθαρές θάλασσες. (δεν είναι ντροπή να μαζεύουμε και τα σκουπίδια αλλονών αν μπορούμε)», έγραψε στην ανάρτησή του ο Άγγελος Λάτσιος.

Μενεγάκη γιος Άγγελος Λάτσιος παραλία