Zara: Αυτή η τσάντα κοστίζει 22,95 ευρώ αλλά όλοι θα νομίζουν πως είναι πανάκριβη

Βγαίνει σε 3 χρώματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Αυτή η τσάντα κοστίζει 22,95 ευρώ αλλά όλοι θα νομίζουν πως είναι πανάκριβη

Δεν θέλεις να σπαταλάς πολλά χρήματα σε τσάντες; Ε λοιπόν, σου βρήκαμε στα Zara μια από τις πιο οικονομικές, καθώς κοστίζει μόλις 22,95 ευρώ, όμως... θα φαίνεται πανάκριβη στα μάτια όσον δεν γνωρίζουν την τιμή, αφού είναι πολύ στιλάτη.

Πρόκειται για την τσάντα σάκο σε μικρό σχήμα, με νάϊλον εξωτερική πλευρά και λεπτομέρεια με φιόγκους στα πλάγια. Φόδρα με τσέπη, χειρολαβές καπιτονέ και λουρί για πέρασμα χιαστί με αλυσίδα. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα.

Με κατάλληλους συνδυασμούς - όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές - μπορείς να την κρατήσεις στα χέρια σου από πρωί έως και το βράδυ. Όπως για παράδειγμα με αυτό το σούπερ στιλάτο σακάκι.

Αυτή είναι η τσάντα των Zara

Zara τσάντες

  • ΥΛΙΚΑ - Το πρότυπο Green to Wear 2.0 έχει στόχο να ελαχιστοποιήσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της παραγωγής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Γι τον σκοπό αυτό δημιουργήσαμε το πρόγραμμα The List της Inditex, που μας βοηθά να εξασφαλίσουμε τόσο την καθαριότητα των διαδικασιών παραγωγής όσο και την ασφάλεια και την υγεία των ενδυμάτων μας.
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ - Φροντίζοντας τα ρούχα σας φροντίζετε το περιβάλλον. Απλές ενέργειες όπως ο καθαρισμός των ειδών με ένα στεγνό βαμβακερό πανί ή μια μαλακή βούρτσα, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, μπορούν να μας βοηθήσουν να τα φροντίσουμε. Όποτε είναι δυνατόν, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Συνδύασε την τσάντα σου με αυτή την κόκκινη ολόσωμη φόρμα

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του Zara, βρήκαμε για εσένα το πιο ξεχωριστό κομμάτι. Συγκεκριμένα πρόκειται για μία κοντή ολόσωμη φόρμα, η οποία σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Βέβαια μαζί με την ολόσωμη φόρμα αυτή μπορείς να αγοράσεις από τα Zara και αυτά τα κόκκινα εσώρουχα που εντοπίσαμε στα Zara.

To ρούχο αυτό μπορείς άνετα να το φορέσεις το πρωί στις εμφανίσεις σου στο γραφείο καθώς και το βράδυ με ένα ιδιαίτερο ψηλοτάκουνο παπούτσι για να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου σε καμία περίπτωση.

  • ΑΜΑΝΙΚΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑΚΑ.
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΟΥΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗ ΡΑΦΗ.
  • Τιμή: 39,95€

Zara ολόσωμη φόρμα

TAGS