Zara: 5+1 σακάκια με 40 ευρώ για να βάλεις με το τζιν σου

Το must-have item του φθινοπώρου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Zara: 5+1 σακάκια με 40 ευρώ για να βάλεις με το τζιν σου

Πολυαγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μας χειμώνα-καλοκαίρι είναι ένα blazer σακάκι (δες εδώ πώς θα το φορέσεις σαν φόρεμα), το οποίο θα επιλέξεις σε πολλά χρώματα, στυλ και υφές, δημιουργώντας πολλά σύνολα από το πρωί ως το βράδυ. Ειδικά τώρα την μεταβατική εποχή, ανάμεσα σε καλοκαίρι και φθινόπωρο, θα σε βολέψει πολύ, αφού θα το φορέσεις με πολλούς τρόπους (δες εδώ τις προτάσεις της Gigi Hadid), με παντελόνια, σορτς και φούστες. Ειδικά το Zara αυτή την εποχή έχει μια μεγάλη ποικιλάι με σακάκια, για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει με μόλις 40 ευρώ!

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα που... σέβεται τον εαυτό της, καθώς αποτελεί ένα βολικό και all-day ευκολοφόρετο πανωφόρι, που θα σε βοηθήσει μάλιστα να φανούν τα υπόλοιπα ρούχα σου ακριβά (δες εδώ τα μυστικά για να το πετύχεις κι εσύ), ενώ η ευελιξία που θα σου προσφέρει φαίνεται ξεκάθαρα στους πολλούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις.

κιτρινο σακάκι

Αντίθετα από το κλασικό σακάκι που φοράμε με ασορτί παντελόνι, εν είδει κοστουμιού, το μπλέιζερ το προτιμάμε σε φανταχτερά σχέδια και χρώματα, ενώ με ένα εμπριμέ θα κάνεις σίγουρα τη διαφορά! Προτίμησε κάποιο πέρα από τα συνηθισμένα, εάν ήδη έχεις μαύρο και μπεζ, επιλέγοντας φούξια ή πράσινο, που είναι πολύ μοντέρνο.

Επίλεξε το σωστό σακάκι

  • Βρες το σωστό μέγεθος. πρέπει να στρώνει σωστά στους ώμους, να μην σε τραβάει στα μανίκια και φυσικά να μην είναι... ξένο πάνω σου!
  • Πρόσεξε όταν κουμπώνεις! Πρέπει το σακάκι να διατηρεί την ίδια γραμμή είναι ανοιχτό είτε κλειστό, που σημαίνει πως όταν το κουμπώσεις δεν πρέπει να... τραβάει, γιατί δεν θα σε κολακεύει καθόλου το αποτέλεσμα.
  • Μην αγοράσεις ένα στενό κομμάτι, έστω κι αν είναι ευκαιρία, αλλά προτίμησε ένα πιο φαρδύ που μια μοδίστρα θα μπορέσει να το φέρει εύκολα στα μέτρα σου!
  • Απόφυγε τα μεγάλα εμπριμέ μοτίβα εάν έχεις λίγα κιλάκια παραπάνω και παίξε με τις μονοχρωμίες. Ιδανικά εάν έχεις περιφέρει, μπορείς να επιλέξεις διχρωμίες, επιλέγοντας σκούρο χρώμα στο κάτω μέρος.
  • Για μια πιο trendy εμφάνιση δέσε μια φαρδιά ζώνη στη μέση σου και άφησέ το να λειτουργήσει ως φόρεμα, εάν φυσικά διαθέτεις τις ανάλογες γραμμές.

Τα σακάκια του Zara με 40 ευρώ

μαύρο σακάκι

εμπριμέ σακάκι

φλοράλ σακάκι

γαλάζιο σακάκι

φούξια σακάκι

πράσινο σακάκι