Blazer dress: Το sexy φόρεμα της άνοιξης

Το Zara κομμάτι που θα σου... λύσει τα χέρια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Blazer dress: Το sexy φόρεμα της άνοιξης

Το street style ανά τον κόσμο είναι εδώ για να μας δίνει ιδέες, που θέλουμε όλες να δοκιμάσουμε. Η ενδιάμεση αυτή εποχή απαιτεί κομμάτια που δεν θα μας ζεσταίνουν αλλά ούτε θα μας αφήνουν να κρυώνουμε, όχι πολύ χοντρά υφάσματα αλλά ούτε και πολύ καλοκαιρινά.

γκρι καρό blazer dress

Ένα τέτοιο κομμάτι δεν είναι άλλο από το σούπερ στυλάτο και sexy ταυτόχρονα blazer dress, που φοριέται σε όλους τους δρόμους του κόσμου, σε διάφορα χρώματα και μοτίβα, συνδυασμένο με πολλούς τρόπους ανάλογα με το στυλ μας. Εγώ θα σου αποκαλύψω στη συνέχεια πώς, αφού αποκτήσεις αυτό το must-have κομμάτι από τα Zara, θα το φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους.

Φέτος, το σακάκι φοριέται όχι μόνο σε συνδυασμό με τις φούστες, τα παντελόνια ή πάνω από τα φορέματά μας (δες εδώ και τα μικρά μαύρα φορέματα που είναι sold out στο Zara), αλλά μόνο του. Το blazer dress επιστρέφει στο πλαίσιο της αναβίωσης των 80s και απογειώνει στο στυλ μας αφού είναι σοφιστικέ και σούπερ θηλυκό!

καρό blazer dress

Ανάλογα με το στυλ και τον σωματότυπό μας διαλέγουμε ένα κοντό ή πιο μακρύ σακάκι που φοριέται σαν φόρεμα με θηλυκά τακούνια και εντυπωσιακά κοσμήματα και δημιουργεί looks κατάλληλα τόσο για το γραφείο όσο και για βραδινές εξόδους.

Μυστικά για να είσαι κομψή μέσα σε ένα blazer dress

  • Φόρεσέ το με strappy πέδιλα ή nude γόβες για ένα super stylish outfit (δες εδώ τα καλύτερα της άνοιξης), αφού η σιλουέτα σου θα δείξει ψηλότερη και εσύ θα νιώσεις sexy... τόσο όσο!
  • Με ζώνη στη μέση για να δημιουργήσεις σιλουέτα: Φέτος επίλεξε μια φαρδιά εν είδει κορσέ που θα σφίξεις πολύ για να φανεί η μέση σου λεπτότερη. Φυσικά μια λεπτή ζώνη, αν έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω, είναι πιο ταιριαστή.
  • Σε καρό pattern: Λέμε ναι στο κλασικό και διαχρονικό καρό (δες πώς θα φορέσεις σωστά το ασπρόμαυρο), που θα το φορέσεις εύκολα και με το τζιν παντελόνι σου αλλά και με ένα μάξι μονόχρωμο φόρεμα (το σατέν ταιριάζει τέλεια) σε μια φωτεινή απόχρωση της επιλογής σου (neon green ή κίτρινο, ας πούμε, που είναι και το χρώμα της χρονιάς). Σκέτο, συνδύασέ το με λευκά μποτίνια.
  • Λευκό ή μαύρο σακάκι-φόρεμα συνδυασμένο με κάποιο χρωματιστό ζευγάρι γόβες: Ακόμα καλύτερα κόκκινες, γιατί τα δύο χρώματα δημιουργούν ένα τέλειο συνδυασμό!
  • Με αθλητικά: Δημιούργησε ένα πιο casual στιλ, φορώντας το blazer dress με τα αγαπημένα σου sneakers, για ένα πιο άνετο και καθημερινό look!

To Zara blazer dress

blazer dress Zara

Καρό, €89,95