Οικογενειακή τραγωδία στην Ξάνθη: Πατέρας παρέσυρε και σκότωσε τον γιο του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οικογενειακή τραγωδία στην Ξάνθη:  Πατέρας παρέσυρε και σκότωσε τον γιο του

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Παλιό Εράσμιο Ξάνθης καθώς ένας 72χρονος πατέρας ο οποίος είναι και χειριστής της θεριζοαλωνιστικής μηχανής παρέσυρε τον 52χρονο γιο του με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί θανάσιμα.
Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη έπειτα από τον άδικο χαμό του 52χρονου ενώ μέχρι στιγμής διερευνώνται ακόμη τα αίτια του δυστυχήματος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ΕΡΤ ο άτυχος άνδρας έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει και να χάσει ακαριαία την ζωή του.

Οι συγγενείς αλλά και οι φίλοι τον οδήγησαν εχθές στην τελευταία του κατοικία. Εχθές 24/8 έφυγε από την ζωή και ο Ανέστη Βλάχος σε ηλικία 87 ετών, αν και νοσηλευόταν από τις 27 Ιουλίου ο ίδιος δεν τα κατάφερε.

Οικογενειακή τραγωδία:Σκοτώθηκε σε τροχαίο 16χρονος - Νεκρός και ο αδερφός του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στον χώρο του ποδοσφαίρου για τον άδικο χαμό ενός 16χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τη De Telegraaf ο αυτοκίνητο, που επέβαινε το μέλος των ακαδημιών της Ολλανδικής ομάδας συγκρούστηκε με σφοδρότητα με ένα φορτηγό που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση σε δρόμο της Ουτρέχτης.

Πέθανε 16χρονος

Στο όχημα επέβαινε ο 16χρονος Νόα Γκέσερ αλλά και ο αδερφός του ο οποίος έχασε και εκείνος την ζωή του τόσο άδικα.

Πέθανε μέλος της ακαδημίας Άγιαξ

Όπως αναφέρει η ακαδημία Άγιαξ, «Ο 16χρονος νεαρός παίκτης του Άγιαξ, Νόα Γκέσερ και ο αδελφός του ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα χθες το βράδυ, στο οποίο και οι δύο δεν επέζησαν. Φρικτά νέα … Οι σκέψεις μας πηγαίνουν στην οικογένεια και τους φίλους τους».

Στην εντατική διασωληνωμένο το αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Μεγάλη αγωνία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας ενός 8χρονου αγοριού από την Ηλεία, το οποίο το απόγευμα της Κυριακής παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται διασωληνωμένο στην εντατική.

Η ομάδα των γιατρών που το παρακολουθεί δίνει μάχη, στην παρούσα φάση, για να το κρατήσει στη ζωή. Όπως λέει στο thebest.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης, «πρέπει να περιμένουμε 48 ώρες για να μπορέσουμε να πούμε περισσότερα», ενώ συγκλονιστικές ήταν και οι δηλώσεις του πατέρα της 7χρονης που παρασύρθηκε από φορτηγό στη Νίκαια.

Το παιδί φέρει θλαστικά τραύματα στα πόδια και τη μέση, πνευμονικές θλάσεις και μεγάλα ελλείμματα στο δέρμα του. Εάν ο οκτάχρονος καταφέρει να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή θα χρειαστεί πλαστικές επεμβάσεις για να επανέλθουν αυτά τα μεγάλα προβλήματα στο δέρμα του.

Αυτή την ώρα πάνω από το παιδί βρίσκονται γιατροί πολλών ειδικοτήτων όπως πλαστικός χειρουργός, ορθοπεδικοί, γναθοχειρουργοί κ.α., που υπό τις κατευθύνσεις των εντατικολόγων συντονίζουν τις προσπάθειές τους.