Επανασύνδεση για τον Λάμπρο Χούτο και τη Ματίνα Ζάρα;

Η κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα για τη σχέση τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επανασύνδεση για τον Λάμπρο Χούτο και τη Ματίνα Ζάρα;

Ασαφές είναι το τοπίο γύρω από τη σχέση του Λάμπρου Χούτου και της Ματίνας Ζάρα μιας και πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως οι δυο τους χώρισαν, ακύρωσαν τον γάμο τους και μάλιστα έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον από το Instagram.

Όλα άλλαξαν ωστόσο όταν πριν από λίγο, ο Λάμπρος Χούτος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία ο φακός τον έχει απαθανατίσει με τη Ματίνα Ζάρα.

Μάλιστα πλέον, ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram και όλα δείχνουν πως οι δυο τους είναι ξανά μαζί και ευτυχισμένοι.

Η ανάρτηση του Λάμπρου Χούτου με τη Ματίνα Ζάρα

Λάμπρος Χούτος Ματίνα Ζάρα επανασύνδεση

Οι δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα για τον γάμο της με τον Χούτο

«Με τον Λάμπρο είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Θαυμάζω τον χαρακτήρα του, το ήθος του, τις αξίες, που έχει, και το πόσο καλός πατέρας είναι. Επίσης ο χιούμορ του είναι κάτι το οποίο με κέρδισε κατευθείαν, με κάνει να γελάω συνέχεια. Έχει χρυσή καρδιά, απίστευτη υπομονή και είναι ειλικρινής πάντα.

Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε τον Αύγουστο, καλώς εχόντων των πραγμάτων και με την πανδημία, που έχει ανατρέψει τις ζωές όλων μας. Έχω ήδη καταλήξει πώς θέλω να είναι το νυφικό μου. Και κουμπάρους έχουμε βρει και εννοείται πως ο γιος του Λάμπρου θα είναι παραγαμπράκι, όπως παρανυφάκι θα είναι η βαφτιστήρα μου, που είναι κοντά στην ηλικία του», δήλωσε η Ματίνα Ζάρα στην Real Life και την Κορύνα Μανταγάρη.

Survivor Λάμπρος Χούτος γάμος

«Θα τα ήθελα κάποια στιγμή να γίνω μητέρα. Αγαπιόμαστε πολύ και πιστεύω ότι θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά. Για εμένα η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή και επειδή μεγάλωσα σε μια μεγάλη, δεμένη οικογένεια, σίγουρα θα με έκανε πολύ χαρούμενη η ευλογία της μητρότητας.

Στην πρώτη καραντίνα αποκλειστήκαμε στη Σκιάθο μαζί τους για τρεις μήνες και ήμασταν συνέχεια όλοι μαζί, οπότε τον γνώρισαν καλύτερα εκεί. Πέρσι το καλοκαίρι, πριν μου κάνει πρόταση γάμου, ο Λάμπρος μίλησε με τον πατέρα μου και με τα αδέρφια μου να πάρει την ευχή τους. Ήταν τζέντλεμαν και παραδοσιακός, κάτι το οποίο εκτίμησαν και τους άρεσε πολύ», ολοκλήρωσε.