Ανακοίνωσαν το χωρισμό τους δυο ημέρες πριν από Καραβάτου - Κατσούλη και έπεσαν unfollow και διαγραφές

Χαμός στην showbiz! Κανένας άλλος θα χωρίσει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοίνωσαν το χωρισμό τους δυο ημέρες πριν από Καραβάτου - Κατσούλη και έπεσαν unfollow και διαγραφές

Την έναρξη των χωρισμών στην Ελληνική showbiz, έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαίδη, ακολούθησε η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στη συνέχεια ο Κώστας Καραφώτης με την Εύη Σαλταφερίδου, μετά ο Λάμπρος Χούτος με την Ματίνα Ζάρα, τη σκυτάλη πήρε η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη , ενώ πριν από λίγες ημέρες μετά από αποκλειστικό μας κάναμε γνωστό πως τέλος στη σχέση του έβαλε και ο Madclip με την επί 4 χρόνια σύντροφό του.

Η είδηση ωστόσο των unfollow, αφορά τον Λάμπρο Χούτο και την Ματίνα Ζαρά, οι οποίοι ήταν να παντρευτούν. Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι σε λίγες ημέρες θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σκιάθο όμως σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους όλα άλλαξαν την τελευταία στιγμή. Μάλιστα έγραψαν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους: «Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε τον γάμο μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας».

Γάμο -  ματαιώνουν

Έπεσαν τα unfollow και οι διαγραφές για Χούτο - Ζάρα

Όπως φαίνεται ο χωρισμός της Ματίνας Ζάρα και του Λάμπρου Χούτου, δεν ήταν βελούδινος. Το αντίθετο μάλιστα! Καθώς ο ένας έκανε unfollow τον άλλον στο Instagram, ενώ και οι δυο διέγραψαν όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τα προφίλ που διατηρούν στην εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα.

Τι μπορεί να έγινε έτσι ξαφνικά και αποφάσισαν και να ματαιώσουν το γάμο, αλλά και να χωρίσουν παραμένει άγνωστο!

Λάμπρος Χούτος  Ματίνα Ζάρα χωρισμός

Λάμπρος Χούτος Ματίνα Ζάρα ματαίωση γάμου

Οι δηλώσεις που είχε κάνει η Ματίνα Ζάρα για τον γάμο της με τον Χούτο

«Με τον Λάμπρο είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Θαυμάζω τον χαρακτήρα του, το ήθος του, τις αξίες, που έχει, και το πόσο καλός πατέρας είναι. Επίσης ο χιούμορ του είναι κάτι το οποίο με κέρδισε κατευθείαν, με κάνει να γελάω συνέχεια. Έχει χρυσή καρδιά, απίστευτη υπομονή και είναι ειλικρινής πάντα.

Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε τον Αύγουστο, καλώς εχόντων των πραγμάτων και με την πανδημία, που έχει ανατρέψει τις ζωές όλων μας. Έχω ήδη καταλήξει πώς θέλω να είναι το νυφικό μου. Και κουμπάρους έχουμε βρει και εννοείται πως ο γιος του Λάμπρου θα είναι παραγαμπράκι, όπως παρανυφάκι θα είναι η βαφτιστήρα μου, που είναι κοντά στην ηλικία του», δήλωσε η Ματίνα Ζάρα στην Real Life και την Κορύνα Μανταγάρη.

Survivor Λάμπρος Χούτος γάμος

«Θα τα ήθελα κάποια στιγμή να γίνω μητέρα. Αγαπιόμαστε πολύ και πιστεύω ότι θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά. Για εμένα η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή και επειδή μεγάλωσα σε μια μεγάλη, δεμένη οικογένεια, σίγουρα θα με έκανε πολύ χαρούμενη η ευλογία της μητρότητας.

Στην πρώτη καραντίνα αποκλειστήκαμε στη Σκιάθο μαζί τους για τρεις μήνες και ήμασταν συνέχεια όλοι μαζί, οπότε τον γνώρισαν καλύτερα εκεί. Πέρσι το καλοκαίρι, πριν μου κάνει πρόταση γάμου, ο Λάμπρος μίλησε με τον πατέρα μου και με τα αδέρφια μου να πάρει την ευχή τους. Ήταν τζέντλεμαν και παραδοσιακός, κάτι το οποίο εκτίμησαν και τους άρεσε πολύ», ολοκλήρωσε.