«Μου έχεις πάρει το μυαλό» - Δημόσια εξομολόγηση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη

Άλλος έρωτας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μου έχεις πάρει το μυαλό» - Δημόσια εξομολόγηση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη

Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσαν και επίσημα πως βρίσκονται σε σχέση, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι πραγματικά αχώριστοι. Το ζευγάρι όχι μόνο κάνει κοινές αναρτήσεις αλλά οι δυο τους έχουν προχωρήσει πλέον και στις δημόσιες εξομολογήσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, κάτω από την οποία δε δίστασε να πει στην αγαπημένη του πως του έχει πάρει το μυαλό.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δε διστάζουν να το δείξουν αν και μέχρι πριν από λίγες μέρες ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η δημόσια εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη

«Βάλε κόμματα θα πάθω νευρικό κλονισμό», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη κάτω από την ανάρτηση του αγαπημένου της, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη σειρά του, της απάντησε: «Που μυαλό για κόμματα, μου το χεις πάρει εσύ».

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου σχέση

Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την σχέση της με τον Αλεξάνδρου η Ιωάννα Τούνη

Η αλήθεια είναι πως αρκετά χρόνια τώρα που η Ιωάννα Τούνη μονοπωλεί το ενδιαφέρον δεν έχει εξαφανιστεί ούτε μια μέρα από το instagram! Ο προσωπικός της λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι μόνο επαγγελματικού χαρακτήρα. Η influencer τον χρησιμοποιεί για να μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάτι που εδώ και μέρες έχει σταματήσει να κάνει.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν επέστρεψε κάνοντας τις πρώτες της αναρτήσεις σχετικά με τα γενέθλια της, πιο ανανεωμένη από ποτέ μετά από αυτό το ολιγοήμερο διάλειμμα, βάζοντας λόγω των πυρκαγιών τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στον πάγο.

Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και έτσι ανέβασε και ένα boomerang από το ταξίδι της στην Αθήνα, στο οποίο εμφανίζεται έστω και λίγο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ή μάλλον το χέρι του. Μάλιστα στο story που ανέβασε έβαλε και μία καρδούλα.

Η ξανθιά καλλονή μάλιστα, έκανε και ένα Q&A για να απαντήσει σε μερικές απορίες που είχαν οι διαδικτυακοί της φίλοι, όσο καιρός έλειπε από τον χώρο των social media, απολαμβάνοντας μερικές ημέρες μόνο με τους κολλητούς της φίλους.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που της έκαναν, έγινε αναφορά και στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Παρόλο που η ίδια δεν έχει αναφέρει πουθενά το όνομα του και τον κρύβει από τις φωτογραφίες της, είναι γνωστό και έχουν βγει και φωτογραφία από κοινές διακοπές και εξόδους τους.

«Πως νιώθεις που σχολιάζουν την ερωτική σου ζωή. Χωρίς να έχεις ανακοινώσει κάτι;», την ρώτησε follower της με την ίδια να δίνει την απάντηση της,

«Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από τη στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να νιώσω σίγουρη και ασφαλής και θα σας τα δείξω όλα. Κρατήστε απλά για την ώρα ότι περνάω πολύ όμορφα και όποτε δεν σας δείχνω με ποιον είμαι, είμαι με τον...», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου σχέση