Εντελώς αλλαγμένος σήμερα ο Νικόλας Παπαπαύλου του Big Brother - Έγινε άλλος άνθρωπος

Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εντελώς αλλαγμένος σήμερα ο Νικόλας Παπαπαύλου του Big Brother - Έγινε άλλος άνθρωπος

8 μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που το Big Brother έριξε αυλαία και η αλήθεια είναι πως ένας από τους παίκτες που έμεινε χαρακτηριστικά στη μνήμη των τηλεθεατών δεν είναι άλλος από τον Νικόλα Παπαπαύλου.

Μπορεί να αποχώρησε σχετικά νωρίς από το παιχνίδι, ωστόσο η προσωπικότητά του ήταν τόσο δυναμική που τον έκανε να αποτυπωθεί στο μυαλό του κοινού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μετά την αποχώρησή του τον είδαμε πολλές φορές στο πλατό του live, να σχολιάζει τις εξελίξεις από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Έτσι, λίγο καιρό μετά από αυτή την τρομερή εμπειρία που έζησε στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ο Νικόλας Παπαπαύλου αποφάσισε να κάνει μία σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή του.

Άφησε λοιπόν το μελαχρινό και έκανε τα μαλλιά του ξανθά. Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος.

Η νέα εμφάνιση του Νικόλα Παπαπαύλου από το Big Brother

Η αποκάλυψη του Νικόλα Παπαπαύλου για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί

Δεν έχεις κρύψει ότι κατά τα εφηβικά σου χρόνια δέχθηκες σωματική και ψυχολογική βία, εξαιτίας της διαφορετικότητας σου.

Δεν ήμουν ποτέ το παιδί που είχε ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο ή στα αμιγώς αντρικά χόμπι. Ήμουν ένας πολύ πιο χαμηλών τόνων ήρεμος άνθρωπος. Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της εφηβείας εντοπίζουν όποιον βρίσκεται στην άκρη και του επιτίθενται. Αυτό στην περίπτωσή μου μεταφράστηκε εκτός από το λεκτικό μπούλινγκ ακόμα και σε σωματική βία, στριμώχνοντάς με έξω από το σχολείο, πιάνοντάς με από το λαιμό, προσπαθώντας να πάρουν το χαρτζιλίκι που είχα μαζί μου. Το έπρατταν, γιατί ήξεραν ότι δεν θα αντιδράσω. Περνώντας ο καιρός, αποδεχόμενος αυτό που είμαι, ξεκίνησα να βάζω πολύ αυστηρά όρια. Ανατροπή στο ριάλιτι!

παίκτηης του big brother λεκτική βία

Αυτό φαντάζομαι σε ώθησε στο να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα όλων των ασθενών ομάδων.

Ακριβώς. Όταν έχεις βιώσει μπούλινγκ και έχεις πατήσει πια στα πόδια σου, φωνάζεις όχι μόνο για σένα αλλά και για τους άλλους.