Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τη φυλακή

"Σφάζονται" στα πόδια του τα κανάλια

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τη φυλακή
News 26.08.2021 11:08
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης κρατείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, που κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού πριν από ένα μήνα, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έγιναν. Ο ηθοποιός που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η καριέρα του καταστράφηκε, παραμένει σοκαρισμένος ακόμη και μετά από τόσες εβδομάδες.

Οι πρόσφατες μάλιστα πληροφορίες λένε πως είναι αποφασισμένος να σπάσει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή. Αυτό θα γίνει πιθανότατα με κάποια δήλωση που θα κάνει ο ίδιος απευθείας, είτε μέσω του δικηγόρου του να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για όσα του έχουν καταλογιστεί.

Σφάζονται τα κανάλια για τον Φιλιππίδη

Όπως δημοσιεύματα αναφέρουν, το να μιλήσει σε κάποιο κανάλι έχει τις τις περισσότερες πιθανότητες. Τα κανάλια μάλιστα "σφάζονται" για το ποιο θα εξασφαλίσει την πρώτη αποκλειστική του συνέντευξη μέσα από τις φυλακές.

Επίσης, θεωρείται σίγουρο ότι η μονταρισμένη συνέντευξη που θα είναι έτοιμη για να προβληθεί, θα πρέπει να πάρει την άδεια των δικηγόρων του που θα τη μελετήσουν πριν δοθεί το πράσινο φως.

Έφτιαξε θεατρική ομάδα στις φυλακές Τρίπολης ο Λιγνάδης - Θέλει να συνεργαστεί και με τον Φιλιππίδη

Τη δική του θεατρική ομάδα έστησε στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης, έξι μήνες μετά την προφυλάκιση του. Ήδη μάλιστα έχει ξεκινήσει τις πρόβες για την παράσταση που θα ανεβάσει και έχει κάνει πρόταση συνεργασίας και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με το protothema.gr έχει προτείνει και στον συγκρατούμενο και συνάδελφο του να συμμετάσχει στο εγχείρημα - και όχι μόνο μια φορά - , όμως μέχρι στιγμής ο πρόσφατα προφυλακισμένος ηθοποιός δεν έχει ανταποκριθεί. Ωστόσο, δεν αποκλείεται τελικά να πειστεί καθώς οι δύο τους μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο και περνούν πολλές ώρες μαζί.

Η θεατρική ομάδα που έστησε ο Δημήτρης Λιγνάδης αποτελείται από δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο προπονητής ιστιοπλοΐας Τριαντάφυλλος Αποστόλου που κατηγορείται για τον βιασμό της τότε 11χρονης πρωταθλήτριας. Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ήταν από τους πρώτους που ανταποκρίθηκε, εργάζεται παράλληλα και στα μαγειρεία της Τρίπολης και προσπαθεί να διατηρεί χαμηλούς τόνους.

Η θεατρική παράσταση που θα ανέβει γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ο νέος Πέτρος Φιλιππίδης που κατηγορείται για 10 βιασμούς

Οι 10 μαρτυρίες που "έκαψαν" τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον έστειλαν φυλακή

Share