Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου στην Κηφισιά! Διώροφο με τεράστιο κήπο

Μοιάζει με μικρό παλάτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου στην Κηφισιά! Διώροφο με τεράστιο κήπο

Απίστευτο είναι το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στην Κηφισιά. Το έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα social media η ίδια η ηθοποιός και έχουμε πάθει πλάκα με την διακόσμηση του, που είναι σε γήινα χρώματα.

Συγκεκριμένα, το σπίτι τους είναι διώροφο και διαθέτει μεγάλο σαλόνι που ενώνεται με την τραπεζαρία. Από το σαλόνι μάλιστα βγαίνεις στον τεράστιο κήπο τους που είναι γεμάτος με λουλούδια και γκαζόν.

Επίσης, η Αθηνά Οικονομάκου έχει το δικό της δωμάτιο με τα ρούχα, τα παπούτσια και τα κοσμήματα της. Είναι τόσα πολλά - αφού έχει δική της συλλογή ρούχων και κοσμημάτων - που δεν χωράνε σε μια απλή ντουλάπα.

Όσον αφορά την διακόσμηση, τα χρώματα της είναι σε γήινα χρώματα, κάνοντας πιο φωτεινό το χώρο. Δείτε και φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Μιχόπουλου.

Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου κήπος

Φωτογραφίες από το σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου στην Κηφισιά

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Σπίτι Οικονομάκου - Μιχόπουλου ντουλάπα

Φωτογραφίες από το σπίτι - όαση της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου τις τελευταίες ημέρες να βρίσκεται στην Μύκονο και να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο απίστευτο ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου, ωστόσο να πούμε πως διατηρεί ένα εντυπωσιακό σπίτι στο Γύθειο, από όπου και κατάγεται.

Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της κωμόπολης και αν περπατήσεις στον παραλιακό δρόμο δεν γίνεται να μην πέσει το μάτι σου στην μονοκατοικία της. Είναι διώροφη και από τις πιο καινούργιες που έχουν φτιαχτεί.

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου, διαθέτει τεράστια βεράντα με θέα θάλασσα αλλά και τη νήσο Κρανάη η οποία βρίσκεται ακριβώς έξω από τα παράθυρα της. Όσον αφορά το εσωτερικό, είναι πολύ μοντέρνο και κυμαίνεται σε ουδέτερα χρώματα.

Η ίδια μαζί με την οικογένεια της επισκέπτεται συχνά το Γύθειο και μένει αρκετό διάστημα με σκοπό να δει και την οικογένεια της. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες που έγινε εκκένωση στην κωμόπολη, η ηθοποιός είχε τρομοκρατηθεί.

Γύθειο σπίτι Οικονομάκου

Σπίτι Οικονομάκου Γύθειο θέα

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο