Δέσποινα Βανδή: Χώρισε από τον Ντέμη Νικολαΐδη και δημοσίευσε τις πιο "καυτές" φωτογραφίες

Θα πάθετε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Χώρισε από τον Ντέμη Νικολαΐδη και δημοσίευσε τις πιο

Πριν από περίπου ένα μήνα ανακοινώθηκε πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης χώρισαν. Από εκείνη λοιπόν την ημέρα πολλά λεπτομέρειες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, όπως και ότι τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχουν βρει νέες σχέσεις.

Όπως και να έχει κανένας του δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, καθώς θέλουν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να μην δίνουν τροφή προς σχόλια από τις εκπομπές. Τα δυο παιδιά που έχουν αποκτήσει είναι η κύρια προτεραιότητα τους και θέλουν να τα προστατεύσουν.

Η Δέσποινα Βανδή που είναι καθημερινή χρήστης του Instagram, καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της.

Οι καυτές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή

Πριν λίγο, δημοσίευσε στο προφίλ της δυο φωτογραφίες με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων της και πάθαμε πλάκα με το πόσο εντυπωσιακές είναι και πόσο κούκλα είναι η τραγουδίστρια.

Απέκτησε κορμάρα σαν την Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τον Ντέμη Νικολαΐδη - με τον οποίο παίρνουν διαζύγιο - και να είναι 51 ετών, ωστόσο διατηρεί ένα απίστευτο κορμί που θα ζήλευαν πολλές 20αρες. Οι αναλογίες της είναι απίστευτες, όπως και οι καλλίγραμμοι κοιλιακοί της. Βέβαια, για να κρατήσει σε φόρμα το κορμί της, κάνει σκληρή γυμναστική και σωστή διατροφή.

Η Δέσποινα γυμνάζεται δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά! Το κυκλικό πρόγραμμά γυμναστικής της περιλαμβάνει βάρη, TRX, μισή ώρα διάδρομο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους. Συχνά-πυκνά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, της αρέσει να ασκείται κοντά στη θάλασσα με τον γυμναστή της κάνοντας τζόκινγκ, push-ups στην άμμο και ασκήσεις με βάρη στο νερό μέχρι τα γόνατα! Επιπλέον κάνει ασκήσεις στίβου, δίνοντας βάρος σε πόδια και χέρια.

H δίαιτά της για να χάσετε λίπος

  • Πρωινό: 1 φέτα μαύρο ψωμί με μέλι και ταχίνι ή 2 φρούτα
  • Δεκατιανό: Γιαούρτι με μέλι ή λευκό τοστ με διπλή γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών
  • Μεσημεριανό: Σαλάτα με παντζάρια και τυρί χαμηλών λιπαρών ή σαλάτα σπανάκι-ρόκα και κοτόπουλο ή ψάρι ή με μανιτάρια ή με ψητά λαχανικά
  • Απογευματινό: Φρούτα εποχής και ξηροί καρποί
  • Βραδινό: Sushi ή ψητός σολομός με λαχανικά ή όσπρια με 1 φέτα ψωμί ή σαλάτα με ξηρούς καρπούς ή φιλέτο και πατάτες φούρνου ή σαλάτα με κινόα και κοτόπουλο.