Ανατροπή με τον Χρήστο Φερεντίνο στον ALPHA - Τι αλλάζει στο Deal

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατροπή με τον Χρήστο Φερεντίνο στον ALPHA - Τι αλλάζει στο Deal

Ο Χρήστος Φερεντίνος και το αγαπημένο του τηλεπαιχνίδι, Deal επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος ωστόσο, το κανάλι αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή η οποία ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Θυμίζουμε βέβαια πως ο Χρήστος Φερεντίνος θα συνεχίζει να παρουσιάζει και την Τέλεια Απόδραση, το τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε αργά στην περσινή σεζόν και ανανέωσε το ραντεβού του για φέτος.

Η ανακοίνωση του ALPHA για το Deal και τον Χρήστο Φερεντίνο

Το «Deal» επιστρέφει για 6η σεζόν στον Alpha! Οι παίκτες έχουν πάρει θέσεις, τα ποσά έχουν μπει στα κουτιά και ο Χρήστος Φερεντίνος είναι έτοιμος να δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσει το μεγάλο «Deal».

Φέτος μας περιμένει και μια έκπληξη! Τα πάντα ανατρέπονται και ο τραπεζίτης κάνει την εμφάνισή του! Τόσα χρόνια τον φανταζόμασταν, ακούγαμε το επίμονο τηλεφώνημά του και τις προσφορές του. Τώρα παίρνει «σάρκα και οστά». Θα βλέπουμε την κάθε του αντίδραση. Θα χαίρεται, θα λυπάται, θα θυμώνει, θα πανηγυρίζει, θα μοιράζει και πάλι ποσά. Μικρά ή μεγάλα. Άλλες φορές απλόχερα και άλλες με τρεμάμενα χέρια.

Το «Deal», από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στο καθιερωμένο απογευματινό ραντεβού, φέρνει κέρδη, αγωνία, χαρά, αστεία, ρίσκο, 60.000 ευρώ, είκοσι δύο κουτιά, αλλά και το κουτί – έκπληξη με το νούμερο 23. Ρισκάρεις να προχωρήσεις; Θα διπλασιάσεις το ποσό που έχεις ήδη κερδίσει, θα φύγεις με τα ίδια, τα μισά ή θα τα χάσεις όλα;

Στο «Deal», αυτά τα 5 χρόνια, έχουν δηλώσει συμμετοχή 110.000 τηλεθεατές, έχουν δοθεί 5.000.000€, έχουν γίνει αμέτρητα «χτυπήματα» που έχουν κάνει πολλές φορές… έξαλλο τον τραπεζίτη.

Το «Deal», έρχεται για 6η συνεχόμενη σεζόν στον Alpha.

«Δεν θα έπαιρνα μέρος σε reality με τίποτα, θα μου άρεσε να παρουσιάσω κάτι τέτοιο»

Ο Χρήστος Φερεντίνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιθυμία του να παρουσιάσει ένα ριάλιτι καθώς και στην συνέχεια της συνεργασίας του με τον ALPHA.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, ο οποίος πριν λίγο καιρό ξεκίνησε την Τέλεια Απόδραση που σκίζει στην τηλεθέαση, εξήγησε πώς βίωσε την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό ενώ σχολίασε και τη συμμετοχή της πρώην συζύγου του, Σοφίας Παυλίδου στη Φάρμα.

«Είμαι σε διάθεση ανανέωσης. Το Deal θα πάει και του χρόνου στον Alpha. Κάναμε γυρίσματα κανονικά με τον κορωνοϊό, με προσοχή, με όλες τις προφυλάξεις. Έκατσα σπίτι μετά από ένα μήνα, όταν κόλλησα κορωνοϊό. Έκανα 3 rapid έβγαιναν αρνητικά, έκανα και το εμβόλιο γιατί έχουν περάσει τρεις μήνες. Είμαι μια χαρά.

Έχω ανανεώσει το συμβόλαιό μου με τον Alpha. Έχω δει πολύ λίγο τηλεόραση και έχω μια μικρή γεύση από όλα. Το δελτίο ειδήσεων είναι το καλύτερο. Δεν έχω δει κανένα reality εκτός από τη “Φάρμα” επειδή ήταν η Σοφία. Είδα 3-4 επεισόδια όσο ήταν εκείνη εκεί. Έφυγε γιατί φάνηκε ότι κουράστηκε, έκανε το κύκλο της. Τα αγωνίσματα έμαθα ότι ήταν πολύ δύσκολα.

Δεν θα έπαιρνα μέρος σε reality με τίποτα, θα μου άρεσε να παρουσιάσω κάτι τέτοιο. Είναι κάτι διαφορετικό. Το Fort Boyard ήταν φοβερή εμπειρία. Μου αρέσουν τα talk show, έχω δει πολλά παιχνίδι, μπορεί να κάνω κάποια. Όταν πάει κάτι καλά δεν το αφήνεις εύκολα. Το θέατρο ήταν απλά μια εμπειρία, μια παρένθεση», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Φερεντίνος.