O Γιώργος Κόρομι "καρφώνει" την παραγωγή του Survivor - "Τα κομμάτια που επέλεξαν μου έκαναν πολύ κακό"

"Υπήρχαν απειλές για το μαγαζί, όχι μόνο το δικό μου αλλά και του Παπαδόπουλου και του Ασημακόπουλου. Έχουν γίνει και ζημιές"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
O Γιώργος Κόρομι

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Κόρομι μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο Survivor και στους συμπαίκτες του. Μάλιστα, αποκάλυψε και την σχέση που έχει τώρα με τον Τριαντάφυλλο, ενώ πριν λίγο καιρό παραχώρησε και μια απολαυστική συνέντευξη στο περιοδικό You.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι

«Προσπαθώ να επανέλθω στην καθημερινότητά μου. Έχω κάποιες συζητήσεις για την τηλεόραση. Έχει ακουστεί ότι θα είμαι στο Big Brother, αλλά δεν ισχύει. Έκανα δοκιμαστικό για την εκπομπή του Γρηγόρη Γουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα αλλά είναι ακόμη στον αέρα η συμμετοχή μου.

Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Με τον Τριαντάφυλλο δεν μιλάμε, δεν έχουμε μιλήσει. Τα κομμάτια που επέλεξαν με χαντάκωσαν και μου έκαναν πολύ κακό. Δεν φάνηκε ο λόγος που ήμουν έτσι. Το μίσος που έβγαζε ο κόσμος, σίγουρα επηρέασε τους δικούς μου.

Δικαιολόγησα τον κόσμο για αυτά που είδε. Ήταν λογικό να αντιδράει ανάλογα. Υπήρχαν απειλές για το μαγαζί, όχι μόνο το δικό μου αλλά και του Κώστα του Παπαδόπουλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου. Έχουν γίνει και ζημιές σε μαγαζί. Απευθυνθήκαμε στη Δίωξη. Αυτοί οι φανατισμοί είναι πολύ λάθος»

Ο Γιώργος Κόρομι καταγγέλλει τον Αλέξη Παππά 1 μήνα μετά το τέλος του Survivor 4

Ο Αλέξης Παππάς... κοιμάται - στο κρεβάτι του Bachelor κι όχι μόνος - και η τύχη του δουλεύει! Ο Γιώργος Κόρομι παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακόγιαννη και μεταξύ άλλων κατήγγειλε ένα περιστατικό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες μεταξύ αυτού, του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά!

 Γιώργος Κόρομι Αλέξης Παππάς περιοδικό YOU

Γιατί δεν έδωσες ψάρι στον Τριαντάφυλλο; Ήταν κάποιο είδος τιμωρίας;

Δεν είναι παιδάκι για να τον τιμωρήσω, είναι ένας άνθρωπος 44 ετών. Ήταν ουσιαστικά μία επιβράβευση για τα παιδιά που βοηθούσαν στην ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Τριαντάφυλλος, πέρα απ’ το γεγονός ότι δεν με σεβόταν και με έβριζε, όπως και πολλά άτομα της ομάδας μας, δεν βοηθούσε καθόλου και δεν ήταν ούτε πρόθυμος. Αν έβλεπε ο κόσμος γενικά τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου, θα καταλάβαινε απόλυτα αυτό που έκανα. Επιλογή του ήταν να κρατήσει αυτήν τη στάση. Και δεν είναι ότι τον άφησα νηστικό, είχε τις προμήθειες της εβδομάδας, που ήταν αρκετές για να επιβιώσει ο καθένας μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν το έχω μετανιώσει.

Έγινε κάποιος τσακωμός που δεν είδαμε;

Ναι, είχε γίνει ένας έντονος τσακωμός με τον Αλέξη Παππά. Είχαμε κάνει μία συζήτηση με τον Τριαντάφυλλο, του ζητούσα να παραδεχτεί ορισμένα πράγματα που είχε αναφέρει και εκείνος πάντα άλλαζε θέμα. Αυτό το πήρε ο Αλέξης Παππάς και το... δεκαπλασίασε στο συμβούλιο. Δεν ξέρω αν το έκανε από στρατηγική επειδή είναι ηθοποιός ή αν είναι έτσι ως άνθρωπος, αλλά σίγουρα το έκανε πολύ καλά. Έβγαλε πολύ κόσμο εκτός εαυτού, όπως έβγαλε κι εμένα τότε. Κρατήθηκα εκείνη τη στιγμή, μετά το συμβούλιο πήγαμε να «αρπαχτούμε» και με ηρέμησε η παραγωγή.