Σε σχέση ο Βαλάντης με γνωστή 49χρονη τραγουδίστρια; Η ανάρτηση που πυροδότησε τις φήμες

Νέο ζευγάρι στην σόουμπιζ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε σχέση ο Βαλάντης με γνωστή 49χρονη τραγουδίστρια; Η ανάρτηση που πυροδότησε τις φήμες

Σε σχέση φαίνεται πως βρίσκεται ο Βαλάντης με την Πόπη Μαλλιωτάκη. Οι πρόσφατες αναρτήσεις της Πόπης Μαλλιωτάκη από την Ισπανία αλλά και τα μηνύματα που ανταλλάσσει δημόσια με τον Βαλάντη έχουν φουντώσει τις φήμες για ερωτική διάθεση ανάμεσά τους.

Τα τελευταία χρόνια η Πόπη Μαλλιωτάκη -που διατηρεί μια άψογη σιλουέτα- κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή και έτσι δεν γνωρίζουμε αν βρίσκεται ήδη σε κάποια σχέση.Από την άλλη πλευρά ο Βαλάντης χώρισε πρόσφατα και οι φήμες τον θέλουν ξανά ερωτευμένο. Λέτε να ζουν έναν μεγάλο έρωτα; Ο χρόνος θα το κρίνει.

Η ανάρτηση που πυροδότησε τις φήμες για Βαλάντη και Πόπη Μαλλιωτάκη

Σε σχέση ο Βαλάντης με Πόπη Μαλιώτακη

«Νιώθω προδομένος από την τελευταία μου σχέση λόγω..»

O Βαλάντης πριν λίγο καιρό μίλησε στο Στο Happy Day και συγκεκριμένα στην Όλγα Λαφαζάνη και αποκάλυψε την απογοήτευση που νιώθει από την τελευταία του σχέση.

Ο τραγουδιστής, του οποίου η κόρη βρέθηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο, αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, και ποιο τραγούδι προοριζόταν για τον ίδιο τελικά το ερμήνευσε ο Νίκος Οικονομόπουλος, αλλά και το δικό του τραγούδι που είχε απορρίψει ο Πλούταρχος.

Συγκεκριμένα, ο Βαλάντης είπε: «Το “Κοίτα να μαθαίνεις” που τραγούδησε ο Νίκος Οικονομόπουλος προοριζόταν για μένα, αλλά δεν μου πήγαινε. Το “Ακροβατώ” ήταν να το πει ο Πλούταρχος, αλλά δεν το επέλεξε. Έχω τρία παιδιά. Είμαι 45 και ο γιος μου είναι 17. Με το γιο μου είμαστε συνεχώς σε μια ένταση γιατί δυστυχώς μου έμοιασε.

Ο γιος μου μια μέρα μου είπε “τι γκρίνια έχουν αυτά τα κορίτσια” και του απάντησα “κατάλαβες τώρα γιατί χώρισα με τη μάνα σου;”.

Οι μεγαλύτεροι έρωτες είναι αυτοί που έκανα τα παιδιά μου. Έχω χωρίσει εδώ και 9 μήνες με την τελευταία μου σχέση. Ήθελα να φύγω πολύ καιρό. Νιώθω προδομένος από την τελευταία μου σχέση λόγω αχαριστίας. Ένα βράδυ συζητώντας με τον Βασίλη Καρρά για γυναίκες ήπιαμε από 4 μπουκάλια ουίσκι ο καθένας», κατέληξε λέγοντας ο Βαλάντης.

Βαλάντης