ΣΚΑΙ: Τότε κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι μαγειρικής, Top Chef

Το πρώτο τρέιλερ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΣΚΑΙ: Τότε κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι μαγειρικής, Top Chef

Ένα νέο ριάλιτι μαγειρικής έρχεται στο ΣΚΑΙ, το γνωστό Top Chef, με παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ, με την ανακοίνωση της ημερομηνίας που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα.

Η πρεμιέρα του νέου σόου λοιπόν έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Σεπτέμβρη στις 9 το βράδυ ενώ συγκλονιστικό είναι και το έπαθλο που δίνεται στον μεγάλο νικητή.

• 200 εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 200 χώρες προβολής
• 3,8 εκατομμύρια followers παγκοσμίως στα social media
• 30 υποψηφιότητες στα Βραβεία Emmy
• Συναρπαστικές δοκιμασίες, απρόβλεπτες αποστολές και εντυπωσιακά πιάτα.
• Καταξιωμένοι κριτές αναζητούν τον Έλληνα Top Chef στο πιο ανατρεπτικό και απαιτητικό show μαγειρικής.

Το τρέιλερ του Top Chef

Τα πρόσωπα που σκέφτεται ο Ατζούν για το Top Chef

Πυρετώδεις είναι οι συζητήσεις που κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το Top Chef το νέο μαγειρικό ριάλιτι που θέλει να ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ. Σκοπός του είναι να ισοπεδώσει το MasterChef... να πάρει εκείνος όλη την τηλεθέαση και να δυναμώσει το κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, πρόταση έχει δεχτεί ο Άκης Πετρετζίκης που είναι από τους πιο δυνατούς τηλεοπτικά σεφ. Αφού η αρχική πρόταση που έκανε σε Κουτσόπουλο - Ιωαννίδη - Κοντιζά, δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς δεν το κουνάνε από το STAR. Ωστόσο και ο Άκης που πρόσφατα έγινε μπαμπάς την απέρριψε κατευθείαν! Εκτός του ότι όλα αυτά τα χρόνια που δεν τον έχουμε δει σε κάποιο ριάλιτι, έχει καταφέρει να βρίσκεται πολύ ψηλά, πλέον έχει και το μωράκι του και δεν θέλει να χάσει ούτε λεπτό από το μεγάλωμα του.

Άρα, ο Ατζούν πρέπει να.. στρίψει το πηδάλιο και να πάει σε πιο "χαμηλά" τηλεοπτικά πρόσωπα!

Μετά τα άκυρα που του έριξαν, ο τούρκος παραγωγός αποφάσισε να έρθει σε επικοινωνία με εντελώς διαφορετικά πρόσωπα, όμως να μείνει στον κύκλο του MasterChef!!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μου, ψάχνει τους παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι και κατάφεραν όσο ήταν μέσα να τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Οπότε ετοιμαστείτε γιατί σίγουρα αν τελικά γίνουν οι συμφωνίες με τα πρόσωπα που έχω ακούσει (αλλά δεν θα σας πω ακόμη για να τα σιγουρέψω) θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Να σημειώσω επίσης πως ο Ατζούν ήδη έχει βρει τον παρουσιαστή που θέλει για το To Chef. Πρόκειται για μουσικό αλλά και όνομα που έχουμε δει και σε projects της τηλεόρασης,