Μάνος Πίντζης: «Τον Φιλιππίδη τον είχα ψηλά! Δεν πέρναγε από το μυαλό μου ότι είχε τέτοιου είδους ανάγκες»

«Ο άνθρωπος κρύβει μέσα του πολύ σκοτεινά μονοπάτια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μάνος Πίντζης: «Τον Φιλιππίδη τον είχα ψηλά! Δεν πέρναγε από το μυαλό μου ότι είχε τέτοιου είδους ανάγκες»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Μάνος Πίντζης βρέθηξε καλεσμένος στο Καλοκαίρι #not. Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος έγινε οργισμένος μέσα στην φυλακή με ένα δημοσίευμα.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως ο συγεκριμένος κωμικός υπήρξε δάσκαλός του και έμεινε έκπληκτος με όσα βγήκαν στην επιφάνεια.

Οι δηλώσεις του Μάνου Πίντζη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν το περίμενα γιατί τον έναν άνθρωπο τον είχα και δάσκαλο, τον είχα πολύ ψηλά και δεν το περίμενα αυτό. Δεν το περίμενα. Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον είχα πολύ ψηλά και δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου ότι μπορεί να είχε τέτοιου είδους ανάγκες ο άνθρωπος.

Ο άνθρωπος κρύβει μέσα του πολύ σκοτεινά μονοπάτια».

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τη φυλακή

Στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης κρατείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, που κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού πριν από ένα μήνα, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έγιναν. Ο ηθοποιός που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η καριέρα του καταστράφηκε, παραμένει σοκαρισμένος ακόμη και μετά από τόσες εβδομάδες.

Οι πρόσφατες μάλιστα πληροφορίες λένε πως είναι αποφασισμένος να σπάσει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή. Αυτό θα γίνει πιθανότατα με κάποια δήλωση που θα κάνει ο ίδιος απευθείας, είτε μέσω του δικηγόρου του να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για όσα του έχουν καταλογιστεί.

Σφάζονται τα κανάλια για τον Φιλιππίδη

Όπως δημοσιεύματα αναφέρουν, το να μιλήσει σε κάποιο κανάλι έχει τις τις περισσότερες πιθανότητες. Τα κανάλια μάλιστα "σφάζονται" για το ποιο θα εξασφαλίσει την πρώτη αποκλειστική του συνέντευξη μέσα από τις φυλακές.

Επίσης, θεωρείται σίγουρο ότι η μονταρισμένη συνέντευξη που θα είναι έτοιμη για να προβληθεί, θα πρέπει να πάρει την άδεια των δικηγόρων του που θα τη μελετήσουν πριν δοθεί το πράσινο φως.