Ευλαμπία Ρέβη: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα

Σε ποια εκπομπή θα την δούμε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευλαμπία Ρέβη: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα

Η νέα συμπαρουσιάστρια του Άκη Παυλόπουλου στην ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» πρόκειται να είναι η Ευλαμπία Ρέβη, η δημοσιογράφος του Open Tv που συγκίνησε το Πανελλήνιο.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την Ευλαμπία Ρέβη

Από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, «Ώρα Ελλάδος», με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη.

Κάθε πρωί στις 6:00, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ευλαμπία Ρέβη, δίνουν το ειδησεογραφικό στίγμα της ημέρας. Με ρεπορτάζ από την καρδιά των γεγονότων, καλεσμένους στο στούντιο τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, διεθνείς ανταποκρίσεις από τα μεγάλα κέντρα των εξελίξεων και θέματα από όλο το φάσμα της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής.

«Ώρα Ελλάδος» Δευτέρα με Παρασκευή στις 06:00 το πρωί.

Το πιο σταθερό ραντεβού για ανεξάρτητη, σύγχρονη, αξιόπιστη και σε βάθος ενημέρωση, είναι στο OPEN.

 Ευλαμπία Ρέβη αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα

«Ένας άνθρωπος που είναι αδύναμος χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη»

Συγκλονιστικές στιγμές βίωσαν οι κάτοικοι της βόρειας Εύβοιας εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η πύρινη λαίλαπα έχει καταφέρει να εξαφανίσει όλους τους κόπους των κατοίκων αφήνοντας πίσω μόνο στάχτες.

Πρόκειται για τις πιο μεγάλες καταστροφές που είχε ποτέ η Ελλάδα καθώς πέρα από περιουσίες έχουν καεί επίσης αμέτρητες δασικές εκτάσεις αλλά και χιλιάδες ζώα έχουν χάσει επίσης την ζωή τους.

Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που βλέπουμε μέσα από την τηλεόραση αλλά και τα social media, η Ευλαμπία Ρέβη η οποία είναι απεσταλμένη ως ρεπόρτερ του Open στην Εύβοια κατάφερε να συγκινήσει και να γίνει viral σε όλη την Ελλάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας η ίδια λύγισε στον αέρα της εκπομπής όταν ένας γέροντας θέλησε να την ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον που έδειξε. Η ρεπόρτερ αμέσως έβαλε τα κλάματα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος από το στούντιο διέκοψε τη σύνδεση.

Η ίδια επανήλθε σήμερα στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και εξήγησε ότι ο συγκεκριμένος γέροντας αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και διαβίωσης και είναι μόνος του.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά «Δεν αλλάζει αυτό σε τίποτα την κατάσταση που βρεθήκαμε. Ένας άνθρωπος που είναι αδύναμος χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη και όχι να μείνει μόνος του σε καταστάσεις που δεν μπορεί ούτε να σιτιστεί» είπε μεταξύ άλλων.