Συγκινεί ο Κώστας Μαρτάκης - «Εμένα η ατυχία του χωρισμού των γονιών μου, μου έφερε....»

Η ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί ο Κώστας Μαρτάκης - «Εμένα η ατυχία του χωρισμού των γονιών μου, μου έφερε....»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Κώστας Μαρτάκης στα social media προκειμένου να ευχηθεί στον πατριό του για τα γενέθλιά του, ενώ πριν λίγο καιρό στο μεταξύ έκανε και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Οι γονείς του γνωστού τραγουδιστή χώρισαν όταν αυτός ήταν μικρός σε ηλικία, ωστόσο η μητέρα του θέλησε να φτιάξει ξανά τη ζωή της μαζί με έναν άνδρα. Ο άνθρωπος αυτός έγινε ένας δεύτερος πατέρας για τον Κώστα Μαρτάκη, στον οποίο και φαίνεται να έχει τρελή αδυναμία.

Η ανάρτηση του Κώστα Μαρτάκη για τον πατέρα του

«Κάποιοι από εμάς σε αυτή την ζωή είμαστε συνάμα τυχεροί και άτυχοι… Εμένα η ατυχία του χωρισμού των γονιών μου, μου έφερε ένα χαμογελαστό και υπέροχο άνθρωπο! Τον δεύτερο μπαμπά μου!

Τον μπαμπά της καθημερινότητας, που έλεγε μην τα μαλώνεις τα παιδιά, που με κακομάθαινε και συνέβαλε σε αυτό, που είμαι σήμερα!! Χρόνια πολλά μπαμπά 2! Σε αγαπώ πάντα!».

Συγκινεί ο Κώστας Μαρτάκης με την ανάρτηση για τον μπαμπά του

Στο πλευρό ξανθιάς παρουσιάστριας ο Κώστας Μαρτάκης;

Μπορεί να ακυρώνει κάθε χρόνο το Survivor γιατί... δεν είναι για τέτοιου είδους τηλεοπτικά show, αλλά όχι δεν λέει στην ενδεχόμενη εμφάνισή του σε πάνελ εκπομπής ο Κώστας Μαρτάκης!

Πολλές θα είναι οι ανακατατάξεις και οι αλλαγές που θα δούμε να συμβαίνουν στα τηλεοπτικά προγράμματα από τη νέα σεζόν. Μια από τις εκπομπές που θα υποστούν αλλαγές είναι σίγουρα το love it, του ΣΚΑΙ, που έχει οδηγό την Ιωάννα Μαλέσκου.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από τους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου, μόνο η Μάρτζυ Λαζάρου θα συνεχίσει στο πάνελ ενώ το κανάλι αναζητά τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την παρέα του «Love it».

 Κώστας Μαρτάκης Ιωάννα Μαλέσκου love it σκαι

Σε προχωρημένες συζητήσεις σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο Κώστας Μαρτάκης αλλά και η Σίσσυ Καλλίνη την οποία φέτος είδαμε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη».

Λίγα λόγια για τον Κώστα Μαρτάκη

Ο Κώστας Μαρτάκης (Κορυδαλλός Αττικής, 25 Μαΐου 1984) είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Γεννήθηκε στον Κορυδαλλό Αττικής και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό το 2006 με την συμμετοχή του στο μουσικό reality Dream Show. Το καλοκαίρι του 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο δείγμα δισκογραφικής του δουλειάς του με τίτλο Πάντα Μαζί από την Sony Music Entertainment. Τον Ιούνιο του 2007 κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο Ανατροπή. Τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε το Φίλα με προάγγελος του δίσκου Πιο κοντά.

Το 2014 ο δίσκος Αν κάπου κάποτε έγινε πλατινένιος. Την επόμενη χρονιά συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Παντελή Παντελίδη. Το 2016 κυκλοφόρησε ο δίσκος Σύνορα που έγινε χρυσός και πλατινένιος.