Διέρρευσε σπάνια φωτογραφία του Δημήτρη Μπάση με τον γιο του

Ό,τι πιο γλυκό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διέρρευσε σπάνια φωτογραφία του Δημήτρη Μπάση με τον γιο του

Ο Δημήτρης Μπάσης είναι από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της γενιάς του καθώς έχει αφήσει το δικό του στίγμα μιας και είναι όλοι γνωρίζουν τις μοναδικές ερμηνείες του. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και στην Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής από την αρχή έχει δείξει πως την προσωπική του ζωή έχει επιλέξει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ίδιος σπάνια θα κάνει αναρτήσεις με τα παιδιά του, τον Θανάση και τον Γιάννη.

Αυτή τη φορά ο Δημήτρης Μπάσης επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον 6,5 ετών γιο του, τον Γιάννη. Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Απογευματινό μπάνιο με τον Γιάννη μου!#nofilter».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Δημήτρη Μπάση

Ποιος είναι ο Δημήτρης Μπάσης

Ο Δημήτρης Μπάσης γεννήθηκε στην Στουτγκάρδη, όπου είχαν μεταναστεύσει για μερικά χρόνια οι γονείς του. Την Ελλάδα τη γνωρίζει για πρώτη φορά στα οκτώ του χρόνια, όταν επιστρέφουν οικογενειακώς σ’ ένα ακριτικό χωριό, το Χέρσο του νομού Κιλκίς.

Δημήτρης Μπάσης

Στα είκοσι του, αμέσως μόλις αρχίζει να τραγουδά επαγγελματικά, τον ανακαλύπτει ο Σταμάτης Κραουνάκης αλλά και η δισκογραφική του εταιρεία η Warner, με την οποία υπογράφει αμέσως συμβόλαιο. Για τρεις συνεχείς σεζόν συνεργάζεται με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την ομάδα της, που αποτελείτο από τους Σταμάτη Κραουνάκη και Λίνα Νικολακοπούλου, όπου γράφει τη δική του ιστορία στις μουσικές παραστάσεις υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Ανδρέα Βουτσινά.

Το δισκογραφικό του ντεμπούτο έγινε με δυο συμμετοχές στα έργα του Σταμάτη Κραουνάκη «Όταν Έρχονται Οι Φίλοι Μου», στο οποίο συμμετέχει με δύο τραγούδια και στο soundtrack «Το Τρίτο Στεφάνι», όπου συμμετέχει με ένα τραγούδι. Το ’96 τον ανακαλύπτει ο Χρήστος Νικολόπουλος, συνεργάζεται μαζί του σε ζωντανές εμφανίσεις και το ’97 κυκλοφορεί ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο «Με Τη Φόρα Του Ανέμου» (μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και Κώστα Φαλκώνη και στίχοι του Χρίστου Παπαδόπουλου).