Αλλαγές για την Κατερίνα Καινούργιου μετά τη μεταγραφή - Τι ζήτησε για την εκπομπή της στον ALPHA

Το βίντεο μέσα από το καμαρίνι της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλλαγές για την Κατερίνα Καινούργιου μετά τη μεταγραφή - Τι ζήτησε για την εκπομπή της στον ALPHA

Μόλις πριν από λίγες μέρες, ο ALPHA ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου και ήδη η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει πυρετωδώς τις προετοιμασίες της για την νέα εκπομπή που θα αναλάβει στον σταθμό με τίτλο «Super Κατερίνα».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι αποφασισμένη να κάνει μία νέα αρχή στο νέο της τηλεοπτικό σταθμό και δε θα αφήσει τίποτα να την επηρεάσει.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το καμαρίνι της στον ALPHA, όπου ζητάει από τους συνεργάτες της να τη βγάζουν πιο «απλή» φέτος στις εκπομπές.

Το βίντεο της Κατερίνας Καινούργιου για την εκπομπή της στον ALPHA

Νέα αποχώρηση από το Open - Φεύγει και πάει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA

Πριν από λίγες μέρες, ο ALPHA ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου και η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της, η οποία θα έρθει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ομάδα της, ωστόσο έχουν κυκλοφορήσει αρκετά ονόματα που ακούγεται πως θα συνοδεύσουν την παρουσιάστρια στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα ενταχθεί στην ομάδα του «Super Κατερίνα», όπως θα ονομάζεται η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του παρουσιαστή ήταν στην κριτική επιτροπή του Style Me Up, ενώ πριν από αυτό βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Κατερίνα Καινούργιου θα έχει και πάλι στην εκπομπή της την Χρίσλα Γεωργακοπούλου, τον Γιάννη Πουλόπουλο, ενώ στο σχόλιο της εκπομπής θα παραμείνει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.