Μπέτυ Μαγγίρα: Αυτό θα είναι το όνομα της εκπομπής της στο Open - Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπέτυ Μαγγίρα: Αυτό θα είναι το όνομα της εκπομπής της στο Open - Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer

Η Μπέτυ Μαγγίρα είναι έτοιμη να κάνει ένα νέο βήμα στην επαγγελματική της ζωή μιας και σε λίγο καιρό αναμένεται να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Open, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Ελένη Τσολάκη, η οποία αποχαιρετά σιγά σιγά το κοινό.

«Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του Open καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα. Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του καναλιού για την συνεργασία του με τη Μπέτυ Μαγγίρα.

Μόλις πριν από λίγο, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της εκπομπής της Μπέτυς Μαγγίρα καθώς και ο τίτλος της. Το trailer είναι άκρως ανατρεπτικό καθώς η παρουσιάστρια εμφανίζεται σαν άλλη Wonder Woman, ενώ ο τίτλος της εκπομπής είναι απλά επικός. «Ποιος είναι πρωινιάτικα» θα λέγεται συγκεκριμένα το νέο πρωινό του Open.

Το τρέιλερ της εκπομπής της Μπέτυς Μαγγίρα στο Open

Ανακοίνωσε την ομάδα της στο Open μέσω Instagram η Μπέτυ Μαγγίρα

Η Μπέτυ Μαγγίρα είναι έτοιμη να αναλάβει τη νέα πρωινή εκπομπή του Open και μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να ανακοινώσει τα μέλη που θα βρίσκονται στην ομάδα της μέσα από μία σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν ακόμα κυκλοφορήσει κάποιο επίσημο trailer ή κάποια ανακοίνωση από το κανάλι, η Μπέτυ Μαγγίρα «πρόδωσε» τους συνεργάτες της!

Στο πλευρό της λοιπόν η αγαπημένη παρουσιάστρια θα έχει τον Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος ανακοίνωσε ήδη τα ευχάριστα νέα για την τηλεοπτική τους συνεργασία με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μπέτυ Μαγγίρα Μακαλιάς

Μαζί της, στην ομάδα της εκπομπής της θα βρίσκεται και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σαράντος, καθώς και ο μάγειρας, Κυριάκος Μελάς, ενώ την ομάδα συμπληρώνει η ηθοποιός, Αθηνά Αφαλίδου.

Μπέτυ Μαγγίρα Δημήτρης Σαράντος

Μπέτυ Μαγγίρα Κυριάκος ΜελάςΜπέτυ Μαγγίρα Αθηνά Αφαλίδου