Ανανέωσε με το OPENtv ο Τάσος Δούσης

Οι Εικόνες επιστρέφουν με νέα επεισόδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανανέωσε με το OPENtv ο Τάσος Δούσης

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τάσος Δούσης ανακοίνωσε πως ανανέωσε το συμβόλαιο του με το OPENtv. Έτσι λοιπόν, οι Εικόνες μια από τις πιο αγαπητές ταξιδιωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, θα επιστρέψει με νέα απολαυστικά επεισόδια στο κανάλι.

Στο προφίλ του ο παρουσιαστής και εκδότης, έγραψε χαρακτηριστικά: «Στο opentv και στη νέα σεζόν με νέα επεισόδια Ρώμα - Νότια Αφρική - Σεϋχέλλες - Αργεντινή - Βραζιλία - Παρίσι κλπ».

Να σημειώσουμε πως αυτή την Κυριακή 29/8 οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση μας ταξιδεύουν στα μαγευτικά Κύθηρα και μας ξεναγούν στις άγνωστες ομορφιές του νησιού.

Ανανέωσε με το OPENtv ο Τάσος Δούσης

Η αποκάλυψη του Τάσου Δούση για τις Εικόνες στο Open

Για το τέλος του πρώτου κύκλου των Εικόνων και για τις επιχειρήσεις του, σχολίασε: «Πίστεψα ότι μπορώ να κάνω κάτι δικό μου, μία δική μου εταιρεία, μία δική μου επιχείρηση και ξεκίνησα το πρώτο μου περιοδικό, το ICONS. Αργότερα κατάλαβα ότι ως επιχειρηματίας δεν μπορείς να ταξιδεύεις τον κόσμο. Οπότε επέλεξα να γίνω επιχειρηματίας.

Το να γίνω επιχειρηματίας ήταν ένα όνειρο ανεξαρτησίας, έγινα επιχειρηματίας για να μπορώ να κάνω ό, τι θέλω στη ζωή μου. Αυτό το σύστημα το δικό μας. Όλοι όσοι είναι ψηλά, ψάχνουν σφουγγοκωλάριους.

Όταν δούλευα στις Εικόνες και έκανα την εκπομπή, έπαιρνα 1.900 ευρώ το μήνα. Πήγα με το μισθό του ρεπόρτερ και έκανα αυτή την εκπομπή για 5 χρόνια με αυτά τα χρήματα. Πούλησα το αυτοκίνητό μου, πήρα το πρώτο μου χαρτί και τύπωσα το πρώτο μου περιοδικό.

Για να γίνω δημοσιογράφος πούλησα το δερμάτινο μπουφάν μου για να πληρώσω τα δίδακτρα στο εργαστήρι δημοσιογραφίας. Ξεκίνησα τη ζωή μου πιο χαμηλά και από το χαμηλά της ζωής. Έχω μεγαλώσει σε μία περιοχή πολύ δύσκολη από μία εργατική οικογένεια. Εμείς, εκεί που παίζαμε μπάλα είχαμε δύο προοπτικές, ή να γίνουμε ποδοσφαιριστές ή να δουλεύουμε σε εργοστάσια σαν την «Πεταλούδα» που δούλευε ο πατέρας μου».