Insta Poll: Αδιάφορο το κοινό για να δει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξανά σε ρόλο παρουσιάστριας

Εσείς δώσατε το αποτέλεσμα μετά από δική σας ψήφο στο instagram του Youweekly

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Insta Poll: Αδιάφορο το κοινό για να δει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξανά σε ρόλο παρουσιάστριας

Με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σεζόν όπου έχουμε δει αρκετές αλλαγές σε όλα τα κανάλια, σειρά έχει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς είχε το δικό της ενδιαφέρον με την εκπομπή της στον Alpha «Pop Up».

Το γνωστό μοντέλο φαίνεται πως θα παραμείνει σε ρόλο παρουσιάστριας αλλά σε ένα Insta Poll που κάναμε αποκλειστικά για εσάς, σας ρωτήσαμε εάν θα θέλατε να την δείτε ξανά. Τελικά η πλειοψηφία θεωρεί αδιάφορη την παρουσία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην τηλεόραση στον ρόλο της παρουσιάστριας.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Insta Poll

Πίσω στην δουλειά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Η αποκάλυψη για τo νέο της επαγγελματικό βήμα

Πίσω στην δουλειά και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι πια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι καλοκαιρινές της διακοπές έλαβαν τέλος και η ίδια είναι έτοιμη για τα νέα της βήματα. Για δεύτερη χρονιά, η όμορφη παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο δυναμικό του ALPHA, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, αναφορικά με το τι πρόκειται να κάνει.

Το πρωί της Πέμπτης, μάλιστα, η Ηλιάνα βρέθηκε σε τηλεοπτικά γυρίσματα, με την ίδια να μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία από την επιστροφή στη δουλειά.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο έγραψε: “Δεύτερη μέρα στη δουλειά. Ντυμένη πια” με αφορμή μια γυμνή της φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις.

Πίσω στην δουλειά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έφυγε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πάει στη νέα εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και πρόκειται να παρουσιάσει την εκπομπή "Κάτι Ξαναψήνεται". Στο τρέιλερ μάλιστα που κυκλοφόρησε, η παρουσιάστρια αφαιρεί το στέμμα και το λαμπερό φόρεμά της, φοράει την ποδιά της και μπαίνει στην κουζίνα. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά “Οι πιο “νόστιμες” αναμετρήσεις έρχονται στον ΣΚΑΪ”.

Οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα βρίσκονται πίσω από τις κάμερες έχουν ξεκινήσει και σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog στο Youweekly.gr οδεύουν προς τις τέλος, αφού πρέπει να ξεκινήσουν και επίσημα τα γυρίσματα. Σημαντικό ρόλο μάλιστα θα έχει και αυτός του αφηγητή, για αυτό και ψάχνουν πρόσωπα με χαρακτηριστική φωνή αλλά και χιουμοριστική διάθεση.

Στα γραφεία του ΣΚΑΙ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου