Επιστρέφει το Mega Σαββατοκύριακο

Από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επιστρέφει το Mega Σαββατοκύριακο

Το Mega φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να θέσει τον πήχη αρκετά ψηλά καθώς πέρα από τα νέα project που ετοιμάζει αλλά και τα πρόσωπα - έκλπηξη, το «Mega Σαββατοκύριακο» ξεκινά και πάλι από τις 28 Αυγούστου με τον Ντίνο Σιωμόπουλου και την Στέλλα Γκαντώνα.

Το πρώτο τους ραντεβού θα είναι το Σάββατο στις 5:00 όπου και οι δυο θα αναλύσουν διάφορα θέματα της εβδομάδας τα οποία ήταν αρκετά σημαντικά. Μάλιστα, η εκπομπή θα καταφέρει να δώσει για άλλη μια χρονιά το στίγμα της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης.

Μάλιστα, το «Mega Σαββατοκύριακο» θα έχει την δυνατότητα να βγαίνει και εκτός και εκτός συνόρων, με συνδέσεις από τα κέντρα λήψης αποφάσεων και τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ενώ θα ταξιδεύει παντού στον κόσμο όπου υπάρχει Ελληνισμός.

Επίσημα στο MEGA η Μαρία Ηλιάκη

Επίσημα στο δυναμικό του MEGA ανήκει από εδώ και πέρα η Μαρία Ηλιάκη. Ο τηλεοπτικός σταθμός πριν μερική ώρα εξέδωσε και την αντίστοιχη ανακοίνωση για την συνεργασία της με το μεγάλο κανάλι, ενώ φημολογείται πως θα βρίσκεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου.

Η ανακοίνωση του MEGA για τη Μαρία Ηλιάκη

"Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, την σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας.

Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρία Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες.Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία."

Επίσημα στο MEGA η Μαρία Ηλιάκη