Στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου η Μαρία Ηλιάκη

H είδηση που κυκλοφόρησε μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου η Μαρία Ηλιάκη

Στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου φαίνεται πως θα βρεθεί η Μαρία Ηλιάκη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η είδηση μάλιστα αυτή "έσκασε" μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της παρουσιάστριας με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη.

Συγκεκριμένα, όπως γράφεται, μπορεί να έγινε πρόσφατα μαμά, ωστόσο σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση. Μπορεί να μένει μόνιμα στην Ζυρίχη, όμως η πρόταση που της έκανε η παλιά συνεργάτιδα της, της φάνηκε πολύ δελεαστική.

Όπως αναφέρουν λοιπόν δημοσιεύματα, η Μαρία Ηλιάκη θα επιστρέψει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ημέρες και σύντομα αν όλα πάνε καλά στην εκπομπή «Τι λες τώρα» της Κατερίνας Καραβάτου που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στο MEGA.

Στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου η Μαρία Ηλιάκη στο MEGA

Παρασκήνιο χωρισμού Καραβάτου - Κατσούλη

Μετά το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη και το χωρισμό της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, σαν "βόμβα" έσκασε και η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη μέσω δικηγόρου που παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών.

Οι φήμες πως χωρίζουν, είχαν βγει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ωστόσο κανείς από τους δυο δεν είχε βγει να τις επιβεβαιώσει ή και να τις διαψεύσει. Προτιμούσαν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή για να προστατεύσουν και τα δυο παιδιά τους. Βέβαια, σε συνέντευξη αποκλειστικά στο You, είχαν αναφερθεί στα σχόλια που είχαν γίνει περί διαζυγίου.

Τι και αν λοιπόν οι ίδιοι έλεγαν... άλλα, οι φήμες πως ο γάμος τους έχει τελειώσει, φούντωσαν όταν γράφτηκε πως κάνουν ξεχωριστές διακοπές και όπως φαίνεται είχαν μια μικρή αλήθεια. Τελικά, λίγες ημέρες αργότερα το ανακοίνωσαν από μόνοι τους, ακολουθώντας τα βήματα όλων των υπολοίπων.

Παρασκήνιο χωρισμού Καραβάτου - Κατσούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δυο χρόνια, όταν άρχισαν οι πρώτοι τσακωμοί. Μπορεί από τότε, τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και ο Κρατερός Κατσούλης, να προσπαθούσαν να φτιάξουν την κατάσταση ανάμεσα τους, όμως δεν τα κατάφεραν.

Οι καβγάδες μάλιστα ήταν πιο έντονοι τον τελευταίο χρόνο και την όλη άσχημη κατάσταση την μετέφεραν και στη δουλειά. Πίσω βέβαια από τις κάμερες... όμως και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Ειδικά το τελευταίο δίμηνο η κατάσταση αυτή είχε γίνει ακόμη πιο εκρηκτική, λόγω και του ότι ήταν συνεχώς μαζί. Για το λόγο αυτό μάλιστα, πάρθηκε από κοινού η απόφαση να αποχωρήσει ο Κρατερός Κατσούλης από την εκπομπή των Κου Κου στο STAR - παρόλο που έλεγε άλλα στον αέρα -, καθώς το άσχημο κλίμα μεταφερόταν και στην ομάδα και το κανάλι δεν ήθελε να έχει καμία ανάμειξη με τα οικογενειακά τους.