Οταν η Καραβάτου έκλαιγε για την αποχώρηση του Κατσούλη από το STAR κανείς δεν γνώριζε την αλήθεια

Είχε πλαντάξει, όταν ανακοίνωσε πως μετά από 7 χρόνια δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οταν η Καραβάτου έκλαιγε για την αποχώρηση του Κατσούλη από το STAR κανείς δεν γνώριζε την αλήθεια

Ήταν 5 Μαϊου όταν ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε στον αέρα του STAR πως αποχωρεί από την εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου. Η Κατερίνα Καραβάτου, όση ώρα ο σύζυγός της ευχαριστούσε τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από τις κάμερες, είχε πλαντάξει στο κλάμα, αφού το κλίμα στο πλατό ήταν βαρύ.

«Πραγματικά έχουν γίνει τόσα πολλά αυτά τα 7 χρόνια... δεν ξέρω υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία και ένας φόβος για το άγνωστο», είχε πει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε πως πίσω από τα δάκρυα αυτά, κρυβόταν κάτι πολύ πιο σημαντικό. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι, τα οποία τους οδήγησαν στον οριστικό χωρισμό.

Το βίντεο με την αποχώρηση του Κατσούλη και τα κλάματα της Καραβάτου

Οι φήμες πως η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης χωρίζουν, είχαν βγει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ωστόσο κανείς από τους δυο δεν είχε βγει να τις επιβεβαιώσει ή και να τις διαψεύσει. Προτιμούσαν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή για να προστατεύσουν και τα δυο παιδιά τους.

Ωστόσο, οι φήμες περί διαζυγίου φούντωσαν όταν γράφτηκε πως κάνουν ξεχωριστές διακοπές και όπως φαίνεται είχαν μια μικρή αλήθεια.

Η ανακοίνωση Καραβάτου - Κατσούλη για τον χωρισμός τους

Χώρισαν οριστικά Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Να σημειώσουμε πως ο χωρισμός τους "έσκασε" μετά από της Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και την ανακοίνωση πως παίρνουν διαζύγιο Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαϊδης.